樂古Nakuz

標題: [其他]病毒..... [打印本頁]

作者: annak47e84    時間: 7-1-2008 17:20
標題: [其他]病毒.....
我想問下中左木馬病毒係咪會俾人爆ac架?
我如果中左應該點做?
如果要刪又點刪?
作者: 傻奶*∼    時間: 7-1-2008 18:14
你中左病毒果d,你個防毒軟件應該彈左個野出黎叫你Delete嫁,,
作者: 林東    時間: 7-1-2008 18:44
e+ d 毒好猖狂嫁la=.="舊小小個d 防毒都冇咩用=.="....
我建議你買番個新 防毒...
作者: annak47e84    時間: 7-1-2008 20:20
我用ge係NOD32 2 . 7
好似防唔到d病毒....=.=
可況我冇咁多$-.-......
作者: 傻奶*∼    時間: 7-1-2008 21:34
標題: 回復 4# 的帖子
你同我一樣wo-,-邊個話果個防唔到毒?我用左佢差唔多年半,如果真係防唔到毒我早比人爆ac啦,,如果個系統彈左個有毒出黎你Delete佢之後再改密碼囉,應該唔會比人爆到的
作者: Oo淚痕oO    時間: 7-1-2008 22:06
我都中左木馬啦,但到e+都無咩事,大不了最多有時死機or...;P
作者: annak47e84    時間: 8-1-2008 10:19
但係我每阻2個鐘刪一次-,-
刪極都有=-=
9究要點先可以刪到乾乾淨淨-0-?
仲有- -!
我大密細密都改左-0-
都俾人爆=-="
我要點做先岩
作者: 傻奶*∼    時間: 8-1-2008 11:08
標題: 回復 7# 的帖子
唯一方法:洗機/買過部/叫人上黎整
作者: annak47e84    時間: 8-1-2008 15:33
洗機ge話咪洗埋d功課囉-□-
買過部就要幾m蚊
作者: 傻奶*∼    時間: 8-1-2008 17:46
標題: 回復 9# 的帖子
洗機ge話咪洗埋d功課囉-□-??
邊個話,你將你d功課上傳左係果d學校網到囉,.洗完再down番你做功課果d軟件黎,之後再係上傳網果到下載番你d功課,ko
作者: annak47e84    時間: 8-1-2008 22:37
咁我咪傳埋d毒去網到囉.......
作者: 傻奶*∼    時間: 8-1-2008 22:53
標題: 回復 11# 的帖子
病毒wo= =有乜理由d病毒入你d功課到呀..佢應該入去你d online game到嫁嗎...
作者: annak47e84    時間: 9-1-2008 13:37
咁如果我傳入隻USB手指又得唔得-0-?
作者: 傻奶*∼    時間: 9-1-2008 16:02
標題: 回復 13# 的帖子
你呢個都得既,,不過你傳左不去要小心保存,唔見左你d功課凍過水
作者: S!U瑜    時間: 9-1-2008 16:31
我冇用防毒-0-vv咁點好??
作者: 傻奶*∼    時間: 9-1-2008 19:40
標題: 回復 15# 的帖子
你試下上網搵下d唔洗錢既防毒,,好過冇,,
作者: ccs2211    時間: 9-1-2008 21:47
作者: 傻奶*∼    時間: 9-1-2008 21:57
標題: 回復 17# 的帖子
係.好多呢d軟件,,只睇你搵唔搵到= =
作者: annak47e84    時間: 10-1-2008 07:33
如果上網dol會唔會犯法- -'''''''''''''''''''''''''''''''''''''
作者: 小夜*    時間: 10-1-2008 07:44
你去yahoo  search [防毒軟件]大把比你揀-0-
作者: 傻奶*∼    時間: 10-1-2008 16:49
標題: 回復 20# 的帖子
嗯,只係睇你down唔down佢姐

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-rsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2