樂古Nakuz

標題: 巨商值唔值得你玩洛去?? [打印本頁]

作者: 櫻桃樹    時間: 16-11-2013 23:29
標題: 巨商值唔值得你玩洛去??
冇咩GAME好玩...又唔想玩LOL 有小小想玩反巨商~~~你地點睇~~
作者: 雞肉腸炒蛋    時間: 16-11-2013 23:47
單純為吹水.
作者: 櫻桃樹    時間: 16-11-2013 23:58
回復 2# 雞肉腸炒蛋

成日係到吹水會好悶嫁BO@@~~~真係入去只係吹水?? 定係上下網吹下水 ~~掛下機
作者: 落難軍人    時間: 17-11-2013 00:27
回復  雞肉腸炒蛋

成日係到吹水會好悶嫁BO@@~~~真係入去只係吹水?? 定係上下網吹下水 ~~掛下機 ...
櫻桃樹 發表於 16-11-2013 23:58

悶咪搵其他娛樂

巨商好在就係你可以邊升LV邊吹水

聊天系統好

巨商唔打怪咪玩手機 視窗模式做收賣 吹水 上網睇劇 玩手機 乜都得.
作者: 蒙羅麗莎    時間: 17-11-2013 01:01
值得
巨商係我用得最多錢既GAME
玩左9年
作者: hungyattung    時間: 17-11-2013 01:22
我就咁既,無玩一排,之後其新他game又悶广,自然就會念番起巨商
作者: lapman0159    時間: 17-11-2013 10:44
我就咁既,無玩一排,之後其新他game又悶广,自然就會念番起巨商
hungyattung 發表於 17-11-2013 01:22

我都係...但一諗起D掛佬就忍手唔玩!
作者: ccop12    時間: 17-11-2013 11:57
我都係...但一諗起D掛佬就忍手唔玩!
lapman0159 發表於 2013-11-17 10:44 AM

巨商以前可以打野賺錢,以家乜都比外掛霸晒
作者: 櫻桃樹    時間: 17-11-2013 21:44
回復 5# 蒙羅麗莎

回復 8# ccop12

回復 6# hungyattung

咁又係既...放左咁多$..比我都想玩~_~ 不過我怕有外掛~~ 重點係我怕入到去又係要買點先勁~_~(咩都打唔到)
作者: 小南.    時間: 18-11-2013 09:02
慢慢退出
作者: YoGil    時間: 18-11-2013 10:00
橘子無能解決唔到外掛, 呢個事實無人會否認 ~
想玩落去, 就要調節下自己心態, 唔好當係一隻不斷要賺巨錢既game, 更加唔好諗住係要賺hkd ~
改變下諗法, 你可以同團友打怪, 組升下兵陣, 一齊解任升團lv, 刷晒所有稱號, 團頻公頻甚至企水原吹水 ~

值唔值得玩, 真係睇你自己點諗 ~ 外掛影響到你既, 係打boss打寶賺錢, 但要玩一定仲有得玩落去ge ~
作者: c97434902c    時間: 18-11-2013 19:44
退巨 冇活動  多膠袋
作者: loveric    時間: 18-11-2013 23:26
日巨同港巨都係項羽 其他又玩唔起
作者: goddamnhero    時間: 19-11-2013 12:15
希望在明天, 話唔定下個月巨商又可以改版, GM又會搞活動呢~~
外掛呢D野真係無計, 捉唔哂,我見天草個D外掛比GM鎖完又開番D 類似既名出黎又掛, 真係殺極都殺唔哂
作者: 櫻桃樹    時間: 20-11-2013 19:08
回復 11# YoGil

請問大大 你商幾@@
作者: YoGil    時間: 20-11-2013 21:38
回復 15# 櫻桃樹

商一, 有咩事?
作者: jacky123200    時間: 20-11-2013 22:15
回復  櫻桃樹

商一, 有咩事?
YoGil 發表於 20-11-2013 13:38

心態好重要,送隻歌俾你
[youtube]fe1f1g9cjrQ[/youtube]
作者: resistance    時間: 21-11-2013 06:09
回復 1# 櫻桃樹

其實甘問黎有咩用呀? 又米係到增加負能量 其實轉一轉返個問題 問你會吾會一直支持巨商啦
作者: YoGil    時間: 21-11-2013 11:34
回復 17# jacky123200

事實改不了, 但又唔想放棄巨商, 咪唯有改自己心態 ...
打機如是, 現實亦如是 ...
作者: 超人戰隊    時間: 21-11-2013 12:09
值得
作者: v3vv    時間: 21-11-2013 12:40
已經深入火坑  ,  走不得
D人話開團係好玩..我覺得開左個團,就好似逼自己終身監禁咁
作者: 櫻桃樹    時間: 21-11-2013 21:35
回復 16# YoGil

冇...岩岩入左商2一倘.....想睇你係唔係    商2 帶帶我升XD
作者: 櫻桃樹    時間: 21-11-2013 21:37
回復 18# resistance

我都想支持嫁>_< 不過想問下大家對巨商既睇法....睇下多唔多人玩
作者: asz123    時間: 23-11-2013 01:29
繼續玩但唔俾再擺錢落去
作者: 絕世神兵    時間: 24-11-2013 20:43
樓主 我商2 你可以搵下我玩 反正我都無玩好耐=]
作者: Kiri    時間: 26-11-2013 16:56
覺得唔係太值得啦而家,外掛橫行,冇哂瘾
作者: 櫻桃樹    時間: 29-11-2013 19:47
回復 25# 絕世神兵

不過我岩岩DOW反...冇引...大田街市 可以係冇人....第一次見>_< 隻GAME GG了

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-rsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2