樂古Nakuz

標題: 2015-04-17 [系統公告] beanfun!系統緊急維護公告 [打印本頁]

作者: rcpswool    時間: 17-4-2015 12:31
標題: 2015-04-17 [系統公告] beanfun!系統緊急維護公告

親愛的會員,您好:

由於beanfun!系統需於11:30AM - 11:45AM進行緊急維護。
維護期間以下功能將無法正常使用:

1. beanfun!各項服務。(例如:無法啟動遊戲、登入、帳號升級/合併、開啟帳號、變更密碼、儲值...等)
2. GASH點數儲值服務(如:GASH點數卡、GASH通用點數卡...等)
3. 轉點儲值服務(如layNC...等)
4. 安全機制 – GAMAOTP (無法登記、啟用保護、取消保護 …)
5. 台灣伺服器遊戲之共登頁

**維護期間將不影響已登入進行遊戲之玩家,建議beanfun!會員可於維護前先行登入遊戲中。

造成您的不便之處,敬請見諒海涵!
祝您遊戲愉快!

香港遊戲橘子敬啟

又唔知要幾耐... 唔比LOGIN 唔係大家用唔到BEANFUN  應該, 放心, 但係慢慢等~~
原來我都係GOOGLE CHROME 入唔到,
我都係DEL左 BF 用IE 裝 先入到~~
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 17-4-2015 12:48
哥時巨商都維護緊...who care==?
作者: rcpswool    時間: 17-4-2015 12:50
問題係我依家都LOGIN唔到BF, 定係你地登左入依家?
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 17-4-2015 13:40
問題係我依家都LOGIN唔到BF, 定係你地登左入依家?
rcpswool 發表於 17-4-2015 12:50

login左好耐,巨商仲好多人on左添...明顯係你問題啦...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-rsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2