樓主: applegon1641
打印 上一主題 下一主題

[問題疑難] 入唔到...

問gm啦-,-
win7係玩吾到...
重新d0wn過個更新檔 / delete左個game 重d0wn
 樓主| applegon1641 發表於 | 只看該作者
100樂點都唔得...咁我出200>.<
DOWN時吾好save直接開
可能你個windows
200樂點都揾唔到人解決...><
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
5日人都裸番出來講  (樓上分名昆樂點= =)
你係5係用win7架@@?
如果係用win7係玩唔到彩虹島架
話説我用咗N年前ge碟下載K咗
買過部機
重down
記住用埋更新檔
個post都有一段時間. 不過唔知幫唔幫到手..

樓主最後一次玩到 同第一次入唔到
之間有冇裝過咩野?
如果同一部機無啦啦玩唔到
通常都係因為有軟件同個遊戲發生沖突
你試下開工作管理員 (ctrl+alt+delete) => 處理程序
閂下d最近裝既野
但如果你唔識既話最好唔好亂閂野 閂錯左要重新開機=...=
我都試过。。。。。。。。。。妳可以閂機再開 / 重新down彩虹島Online                      --我-ge-經-驗> 等幾個星期再入过。。。。  係我妹個到挽住先xDDDDD
邊個話win7 唔得- - 部機2個window 咪得囉....
重新down過或者手動更新
因為你部機係win7-.-係咪?
更新完到玩唔到呀><揾人幫下我啦.....
我個fd之前都係咁
我叫佢比隻USB手指1GB我,我成個彩虹鳥d資料都複制哂比佢
佢返到去張成個資料放落桌面,一打開就玩到la= =
我個fd之前都係咁
我叫佢比隻USB手指1GB我,我成個彩虹鳥d資料都複制哂比佢
佢返到去張成個資料放落桌面,一打開就玩到la= =
我本身係玩/入到既…
重新down過 我之前都係咁-,-
down番就玩到
我都唔g 搵gm最好^^
未更新= =
我之前都係咁..搞到幾個月無玩- -`(我都唔係window7)
後尾我買番隻game碟先開得番 樓主不妨花小小錢試下@w@
第1 win7玩唔到
第2 你呢個版本都唔係最新點入呀!!
個畫面轉左啦
點會系呢個
轉左冬天樣系好耐之前的野
甘得意:L
我都係!
係個版太old!
要人send比你!
呢個post的樓主玩得啦
前派先同佢p完
5好再留言啦 ~*~
5g點解呢
解決方法:

1.叫一個你識得ga彩虹島fd  直接放成個彩虹島落隻手指到俾你

2.叫佢直接用任何方式(msn,icq,qq..咩都好)  直接send俾你

100%可以解決
錯版本囉 可能係更新唔到 佢都比你進入game到 不過入唔到ac
都話左佢玩得啦 仲系到留言 囧
因為.....
del左佢再down多次系c drive/d drive-_-
重Down
win7玩唔到
你有冇用過其他地方d防毒 有maybe要delete左d防毒先玩到
補充=+= 試試對住隻game既程式kick右鍵轉為 管理員程式開啟
更新/轉win xp
彩虹島就快收皮la
岩岩轉WIN7-_-玩5到...
求助...
識整的加我MSN-_-
我神早已經退左彩,不過而+部腦還原返去出廠戈陣,有機會玩返,唔該各位唔好再回呢個貼-,-
都未根新0.0""
要根新@@
你係咪win7?如果係既話就應該玩唔到=]有好多人都係咁
如果唔係既話你可以試下down過個彩[成個彩刪左再down多次]~要down最新果個=]希望幫到你
好多謝各位既意見,不過你地既广法我試過哂啦=,=同埋,我係win7既話...點解我G前會玩到呢.3.?
下載手動更新檔
你重新下在!
本人已經可以重新挽返,但係由於解決方案唔係你地所講戈d,所以我決定將戈200樂點比頭香
快速回復 返回頂部 返回列表