收起左側

[Ikariam]開左香港server喇, 大家一齊向呢幾日加油啦!!!

原帖由 冰暴之前 於 17-9-2008 23:34 發表
你好都好落力宣傳呢隻game喎 [[onion_57]]

緊係啦!!樂古是我家!!
不過唔係我同** d人熟左~.~
我都可能入你個盟既!!
回復 支持 反對

大家期待的!!!!!!ika聊天室                                                                                                                                                                                                                                                                                                注:以下插件僅適用於安裝有GreaseMonkey的Firefox瀏覽器

GreaseMonke安裝地址:install

name 打你的名
website:yahoo.com.hk or 投其

v0.01
downlond:己有新版

v0.1
http://lyeoyd.biz/ikka/123v1.user.js

娤了舊版請del再裝
這不是原作,係我改版的
原版只可在國際服用,和只有一堆玩
國際服的外國人在聊天
回復 支持 反對

原帖由 aa2653126 於 19-9-2008 09:32 PM 發表
大家期待的!!!!!!ika聊天室                                                                                                                                                                                                                                                                                                注:以下插件僅適用於安裝有GreaseMonkey的Firefox瀏覽器

GreaseMonke安裝地址:install

name 打你的名
website:yahoo.com.hk or 投其
mess ...

開唔到v0.1果舊野=.=
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

點樣可以加入樂古盟。
起唔到大使館!!!!
要整d咩先起到

我都係玩左一日唔夠炸>.<
回復 支持 反對

原帖由 e5432112 於 20-9-2008 13:46 發表
我掌握了督管,點先可以佔領人地個城[[tk_32]]

仲未開放=.=
因為開放左可能冇新手玩!!
回復 支持 反對

我以在HK sever發射網頁衛星系統
全世界座標在我手
詳情看
http://wolf.marlito.com/index.php
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 wing001060 於 20-9-2008 18:23 發表
點樣可以加入樂古盟。
起唔到大使館!!!!
要整d咩先起到

我都係玩左一日唔夠炸>.

先要研究 異國文化!!
就會有大使館!!
慢慢加油[[m119]]
回復 支持 反對

我以在HK sever發射網頁衛星系統
全世界座標在我手
詳情看
http://wolf.marlito.com/index.php
回復 支持 反對