打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 斯文好與壞(較公平版本)

俾錢請人依樣野就係佢地攻城時候會做,
去人地團(_狼)俾錢請人幫攻城
祐bb 發表於 14-7-2010 11:23

ss商2得一個團第2個字係狼姐,你係咪話殺狼呀,大水=殺
回復

唔好意思,,,都係人地講- -我聽番黎
祐bb 發表於 14-7-2010 03:47

就係乜都聽番黎
好多誤會出左黎
回復

本人本身係商2做收賣佬既  成日有假斯夜團既人黎放野比我
次次出個高價比我  賣比人自用都唔洗甘貴啦  我話太貴  佢就開始背<三字經>  我唔理佢佢搵多幾個人黎密
果次記得係一本孫子問我收5e9收唔收我話我唔係高收架我收賣佬  佢就講收你x母 甘x平都x收 你地話佢好人阿
回復

咪得你d假正義扮曬野既人先係到話咩唔好針對人阿..比個機會人改過啦 機會唔係人比架 係自己搵架
下下都要人比機會你  好講唔好聽 佢殺左你全家只係唔殺你  佢同你講sorry 唔係有心殺你全家只因你全家扮野扮到好黑人憎就甘殺左你全家得返你一個你會唔會原諒佢阿
係到講道理  假正義  都唔知你係唔係佢地團

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
billytsang -5 連帖

查看全部評分

回復

唔好意思,,,都係人地講- -我聽番黎
祐bb 發表於 14-7-2010 11:47

做任何事情  如果單單只聽別人說的
腦子卻原全不經自我思考的話  你的人生將會很可悲
回復

3.  斯文壞 yoyo呵呵
回復

是正是邪 請睇投票^_^
唔洗講咁多
回復

睇投票0,0~不如你睇下有幾多個流星,如果愛玩樂古好過啦
回復

咪得你d假正義扮曬野既人先係到話咩唔好針對人阿..比個機會人改過啦 機會唔係人比架 係自己搵架
下下都要人 ...
pk13146200 發表於 14-7-2010 06:45

我係殺狼的..我自問之前我都唔gur斯文..
佢之前做既野都幾狗..
但係1個人狗完之後..
開親團都係數字國聯軍個d團打..
下下都比人x佢話係斯文狗..
咩都入佢數...
昆狗有幾多團未收過..
有好多團就係收完昆狗因為勢力大..
無人敢打佢就不了了知..

講真..佢近排有咩事值得加上個狗字..我想問?
仲有..請你唔好舉d極端例子..
你要既話..我都識舉..
有個人唔小心撞到你..佢同你講sorry..佢唔係有心撞到你..因為佢得罪所以你就要殺佢全家??
自己爭取機會係要...不過就算幾努力爭取..都要有人比到機會佢...佢先改過到..

你話我假正義既同時..我同樣都可以話你係如果愛既打手..想招多d人企個邊去攻城..

你要主觀咁去極端化個事實..我都可以陪你
回復

聽人話有人昆人
但係就算昆人
大踢左佢
係團到影響不大
但係點解昆完人大又唔踢佢
咁就係問題
回復