樓主: player000000
打印 上一主題 下一主題

[問題疑難] 請問有冇人幫到手 ???orz

關閉 [複製鏈接]
你試下dl更新file=.=
 樓主| player000000 發表於 | 只看該作者
P佢個k死9you,,我都係咁呀pkpk
個人電腦配置檢查 試下
咁就重0n windows
<---e個方法我掂左好多次a_a
洗機 .................
我都係咁>.<點好呀...
其實個個都係咁...會唔會係佢個更新檔出左問題 ?
但佢岩岩開放頭果幾日,又冇事,我係呢兩日重裝,先出問題 -.-'
我都係咁.....
你裝左隻game,再裝完更新檔,之後開game,右上角有個補丁下載,你整埋就多數得架啦~~~~~~
樓上真係得??係真係假??
仲係唔得哈哈哈唔玩光線喇..= =
==~好慘姐!玩唔到
我都係咁....之前光線都冇咁....
快d啦!!搵人打去9you!!同gm仔講...
HELP!我都係咁!
點搞!?
電腦性能問題黎架
同GAME無關!
我都係咁...好慘...
好彩~~我隻usb有backup!~~
即係我將我usb入面成功更新左既放返入我部腦到咁就ok!...
但係我冇backup既話都係玩唔到-.-'
請問有冇人知點整 囧??? 唔該指點一下小弟
我都係咁招人教教
期待你個解決方法~
解決方法已更新 ! 謝 !
玩唔到的玩家,入黎睇下,可能解決到你的問題 @_@
我都系咁ar
都吾知點解宜家DOWN左隻GAME落黎  玩吾到