查看: 2647|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 菲律賓垃圾音樂網遊《iDate Online》

關閉 [複製鏈接]

本測試帖為菲律賓挾持事件而做!

遊戲名稱:《iDate Online》
測試會員名稱: Sl0veR
官方網頁:http://idate.ph.gameclub.com/main/idmain.asp
遊戲類型: 音樂類
遊戲狀態: 正式營運中
星評:

◎畫面:☆☆☆☆☆
  評分原因:1☆畫面只可以用視窗化
                2☆畫面只可以用解析度800x600
                3☆遊戲人物非常粗糙
                4☆遊戲流暢度一般
                5☆遊戲人物造型差

◎內容:★☆☆☆☆
  評分原因:1★有獨特稱號系統
                2☆玩法無新意
                3☆社區範圍超細
                4☆無任何任務、故事
                5☆遊戲分配較亂

◎操作:★☆☆☆☆
  評分原因:1★按鍵較為流暢度
                2☆無任何快捷鍵(可能我唔知有)
                3☆無任何自動導航
                4☆遊戲大廳不清楚
                5☆遊戲操作過少

◎整體:★☆☆☆☆
  評分原因:差差差...........

電腦配備要求:

遊戲截圖:
唔想截圖,直接拍片:

對此遊戲的感想/經驗:
我有史以黎玩過最差ge音樂網遊,連全屏都無,
截圖更加無意思,
全隻網遊D歌係韓國舊歌,
人流又少,
我真係玩唔落去...

教學連結:
http://idate.ph.gameclub.com/Info/GameGuideFrm.asp

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
JSN + 5 分已加 此帖可以刪

查看全部評分

回復

寅係好悶
回復 支持 反對

憎菲律賓個槍手同警察但無理由憎埋菲律賓人....連online都憎埋- -
做評論就公平d...唔好有私人感情...咁俾你踩法菲律賓人d人都唔會開心嫁-.-"
好多菲律賓人都覺得對我地香港人唔住嫁-.-事情過左去=你點凸佢都無補於事嫁啦-_-
回復 支持 反對

憎菲律賓個槍手同警察但無理由憎埋菲律賓人....連online都憎埋- -
做評論就公平d...唔好有私人感情...咁俾 ...
mui1388ken 發表於 27-8-2010 18:30

小學雞將件事情緒化
回復 支持 反對

如果件事香港人同菲律賓人交換左
無啦啦比人話埋你既話你會點諗????
呢件事只係個別事件同反映菲律賓警方既無能
唔好變成種族歧視啦小朋友
回復 支持 反對

樓主個心已經係MStar,先前關於MStar 既post,有會員講少少錯,樓主就會即時招呼
今次仲要大大隻字話為件事而做,仲會有咩中肯意見介紹隻game
我睇完段片又唔覺得有幾差,起碼珠仔果邊分四個格仔
以前玩勁舞團打漏一個珠仔就會衰左,依個睇片打漏一個都未必會即時斷
用鋼琴果d制去分四個區域,不就是四個拍子嗎?對於唔擅長數拍子既朋友係一個幾好幫助

雖然隻game唔算史上最好音樂遊戲,但未至於太差
http://www.youtube.com/watch?v=n2DesdEK8mk
回復 支持 反對

果然係小朋友。
真係要好似JSN咁話 貼真係DEL.
回復 支持 反對

好有私人感情?
回復 支持 反對

睇畫面同整體又冇你講得咁差,,成熟d啦,,放低偏見同針對先...
回復 支持 反對

其實標題不必要加垃圾2字...
回復 支持 反對