查看: 8886|回復: 58
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個國最多勁人 ?

我就快可以入國了 所以想問一下 邊個國勁人多?

還有現在赤壁誰是最靠b的勁人?
回復

而家無話的,只可以說大致上是2分天下(吳,蜀),魏國在上場國戰已被打到哂左氣【孫尚香】服的情況係咁,趙子龍服沒玩所以唔知
回復 支持 反對

那麼入吳 還是蜀
回復 支持 反對

3# 關菊妍
蜀國同吳國e家既關系係完全對立
蜀就多d品行良好同唔多鐘意殺人既人
雖然打交就差少少,但係就品格好過吳少少
吳就多港幣戰士
但係聽人講吳有少部份人用外掛+戰場掛機唔打怪
仲有d人行路見到唔同國既就即殺

簡單而言就是道德與力量的決擇
當然你也可以選擇加入實力漸漸薄弱的魏國
又或者唔入國都得
回復 支持 反對

幾時變左蜀有品過吳嫁=0=?
回復 支持 反對

幾時變左蜀有品過吳嫁=0=?
rocky2628 發表於 7-1-2009 10:29

不嬲都係GA LA, 蜀無品個時係因為某團仲係蜀GE時候, 而家班友轉晒吳,
最搞笑係當時某團殺得吳係最多, 反且吳而家同佢地幾FD,
"即係好似你俾人打完, 人地跟手話同你做好朋友咁"

只可以講一句, 吳真心做一條狗
回復 支持 反對

吳團因為有某某團係到.......你行街打怪 好多時會比人殺..........(因為我見吳就殺-.-)
所以 想入勁國就蜀...
回復 支持 反對

都唔知係咩想法,殺人就係無品,三個國家都係對立,唔殺人不如玩uno
回復 支持 反對

我所知蜀國最無品是蜀都鬼鬼,連自己國家的團都會拉人走,幾多蜀國團比他拉人,最後攪到我地團長都不玩,這個人心術不正,所以大家小心,當時魔塚未轉國,鬼鬼以叫我地團長不可以幫魔塚打國戰,好多未死的團長都知,自己的國家都想你死,唔轉都對唔住自己,所以人地轉國打蜀真的沒野講,滿口仁義,說為國家,轉頭攪野唔係魔塚,係你鬼鬼,d人知唔當你係聖人,我地d小團唔幫你,最多連國戰都不打,
回復 支持 反對

但現在亂殺人最多是魔虫,他們心理不正常,十分令人髮指,討厭.......
回復 支持 反對