查看: 8168|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 兩個問題

1.請問點樣進行釣魚....我已經買了魚干...但在水邊都不能釣魚,又裝備唔到[[onion_56]]

2.我已經買左斧頭,點解不能進行伐木??要先跟師父學嗎 ??[[onion_43]]
回復

1# 無為 又有一個問題,釣魚有咩用??我釣上黎既魚限時幾十秒之後又消失...點算[[onion_43]]
回復 支持 反對

2# 無為 開左個魚餌就釣到架系3分鐘之內釣
回復 支持 反對

另外想問,咁點解釣左上黎既魚倒數幾十秒消失[[onion_43]]

請問要點樣條魚先唔會消失[[onion_47]]
回復 支持 反對

可能係因為你個背包唔夠位 所以先會消失
回復 支持 反對

我想問你有冇拎魚餌??
回復 支持 反對

有幾個問題問番你
第一:有冇去孔x到拿魚餌先
第二:有冇出現個....(唔記得咩名
第三:你個包包有冇位先
~~~~~~~~~~~~~~~~~~€
斬木個d..你幾多lv先[[onion_56]]
回復 支持 反對

我16lv   伐唔到木同花岡岩[[onion_43]]

釣魚果度我有位既,但係釣左上黎條魚顯示倒數幾十秒之後消失

結果真係消失左[[onion_43]]

我係做   東方不日   任務佢比左支太公魚干我釣既[[onion_50]]

再想問吓

1.魚干會限用既次數的嗎??因為任務支太公魚干限我用幾十次...

2.魚餌係邊度買,同埋洗唔洗裝備先用到   [[onion_47]]
回復 支持 反對

1 . 你 釣 唔 到 魚
有 幾 個 可 能 ,,,
1 . 你 唔 夠 位 ,,, 最 少 要 有 6 個 位 ( 唔 計 魚 餌 同 魚 杆 )
2 . 你 用 到 魚 杆 但 係 冇 拎 魚 餌 ,,, 咁 樣 上 釣 左 係 會 消 失 ,,,

你 伐 唔 到 木 ,,, 一 係 你 揀 果 舊 唔 係 木 ,,,
加 上 e 隻 game 好 似 唔 洗 用 木 e d 野 ,,,
你 伐 黎 都 冇 用 ,,, 除 非 有 任 要 你 伐
回復 支持 反對

請問魚餌邊度有得[[onion_54]]

東方不日  都冇得賣,得d好貴既食物賣[[onion_50]]
回復 支持 反對