樂古Nakuz

標題: GC版普通民意調查 [打印本頁]

作者: kenken1212    時間: 15-8-2007 00:39
標題: GC版普通民意調查
有回答都加5分 人人回覆只限一次
會員回答以下問題
可長答或短答

Q1:你覺得那位版主較好?
A1:
Q2:你為何覺得A1的版主好?
A2:
Q3:你滿意現時版主的表現嗎,何解?
A3:
Q4:版規中有什麼可作出修改?
A4:
Q5:各子版有沒有什麼地方可以改善?
A5:
Q6:你有沒有什麼地方令你不滿,有請指出?
A6:
Q7:你對GC版有什麼意見/睇法?
A7:
Q8:綜合以上問題,你認為GC版而家好嗎?
A8:請投票(不投票不會加分)

作者: 叛逆K孤星    時間: 15-8-2007 00:44
A1:KENKEN1212
A2:表現出色!
A3:滿意~
A4:沒有意見!
A5: 已經唔錯la
Q6:你有沒有什麼地方今你不滿,有請指出?
A6:沒有
A7:還可以
A8:請投票(不投票不會加分) 好!
;P

作者: 小奶油    時間: 15-8-2007 00:50
A2:   管理得好
A3:滿意
A4:  回post字數限制 改為4
Q5:你有沒有什麼地方今你不滿,有請指出?
A5:  扣我分><
Q6:你對GC版有什麼意見/睇法?
A6:  OKay..
Q7:綜合以上問題,你認為GC版而家好嗎?
A7:請投票 十分好
新加果題-0-
刪除抱怨區

作者: ~無能之神~    時間: 15-8-2007 00:58
A1:全都差不多...
A2:全都不錯= =
A3:做得好唔好我就唔知..不過感覺幾好的..
A4:d惡搞貼一日最多有3份= =
A5:抱怨區開放粗口...
A6:現在沒有..
A7:現在沒有..
A8:我會投好...
作者: aesoph51238    時間: 15-8-2007 01:00
A1:dna
A2:因為佢盡責 成日見佢檢版,有幾次係0晨見佢檢版
A3:滿意現時(以前更好-v-) 沒dna是一種缺憾
A4:把dna招回來
A5:沒什麼問題...
A6:dna去哪了=口=
A7:開一個作文區或同人區吧= =(風氣盛行中~)
A8:好阿
作者: 乂火炎仔仔乂    時間: 15-8-2007 01:11
A2:盡責,不會偷賴
A3:滿意,如上題,因為版主盡責
A4:基本上沒有
A5:基本上沒有
A6:我有時問問題冇人答....
A7:開一個約戰區XD
A8:十分好
作者: ady2345    時間: 15-8-2007 01:11
A2:時常上線管理+管理合當
A3:滿意,需封則封,有錯必罰
A4:暫時沒有-﹏-
A5:學糕糕(招回dna)~
A6:討厭圖像的容量限制而已-﹏-
A7:覺得..某幾個常洗版建無聊post,但又奈佢地唔何<-有無得改善;P (都幾難)
A8: 投 去 "好" 了

作者: 吉奧    時間: 15-8-2007 01:55
作者: 廢物。﹏。    時間: 15-8-2007 02:32
A1:kenken1212
A2:成日上同成日睇呢個版
A3:滿意,,因為gc版d版主個個都會做野,,
A4:而家黎講係冇野洗作出修改ge=]
A5:都係冇野要改住
A6:冇人黎lo,,我開個po都係等版主黎問咁 -w-"
A7:呢人 2版都幾好ge=]
A8:投左好la
作者: boyboy198907    時間: 15-8-2007 02:33
A1:真係差唔多 一般又唔可以話好十分好
A2:a1沒明確ans 可忽略
A3:可以接受 呃post空間有 但可以接受
A4:連續5個post最尾一個回要扣分應該可以改改
A5:訂立番明確ge 板主
A6:沒送點活動
A7:每下愈況同膠化
A8:一般
作者: louis12    時間: 15-8-2007 07:10
A1:kenken12
A2:留意插圖囧
A3:滿意,經常管理版面
A4:將舉報區舉報變返3分
A5:A4答案
A7:那個look活動太黑暗
A8:75分=好

ken多加我1次XD

ken多加我1次XD

作者: iloveu    時間: 15-8-2007 07:28
A2:對佢有feel
A3:滿意,冇解
A4:沒
A5:沒
A6:有時開post太多人get唔到個meaning比人話呃post7.7  另外當你開左一個正常既post,總會有班聰明son喺度吹水,內容已經係離開左個主題
A8:投左好
作者: 乂蘋果汁卍    時間: 15-8-2007 07:29
A1:金龍大哥
A2:盡到職責,,,算係多上黎check板
A3:滿意,,,因為個板而家人流幾多下
A4:開放少量粗口/口\"
A5:公會區好像沒什麼用,,,,
A6:......抱怨區會激發鬧戰-.-...
A7:dna快d返黎坐返板主個位/口\"
A8:好好好好當然好-33333333-"
作者: cheng786    時間: 15-8-2007 07:49
A1:dna
A2:一般
A3:一般
A4:冇
A5:冇
A6:喱民意調查應該叫玩家調查
A7:開一個作文區
作者: 0006    時間: 15-8-2007 09:08
A2:盡責,做野多
A3:金龍盡責,巴布明智,相輔相成
A4:【基本版規】
1.) 個人有見暗串經常發生,煩請版主舉例以作識別及定義
4.) 將呢條刪去 : 【連續 5 個主題 , 最後回應的是你】
9.) 回覆過份偏離主題內容應扣分處理,亦不應關帖
11.) 字少不等於呃post,最好更改有關字眼
另 連post比呃po罪行為輕,應減輕罰則
A5:不明白為何有圖/影片就要po去影/圖區
Q6:你有沒有什麼地方你不滿,有請指出?
A6:以上 (問題出現錯字)
A7:是香港最好的GC版,最好能每月也有活動,令會員活躍
A8:比一般好,所以投好了

To louis12 : 我數過了,兩者的次數一樣(12次)...
作者: 大佬賢    時間: 15-8-2007 09:20
A1:巴布vs超力
A2:經常參與討論,管理方面做得不錯
A3:滿意,會定時做野,適當地加分/扣分
A4:想不到
A5:想不到
A7:很好
A8:投左"好"
作者: john456    時間: 15-8-2007 09:29
A2:型仔-3-"
A3:小小滿意,因為太小活動 人地heat protect板大把活動
A4:冇意見
A5:唔知- -
A6:冇
A7:好好地 有d板冇板主 個個人昆post e個板叫好
作者: Alex_Annie    時間: 15-8-2007 09:54
A2:做左好多野
A4:都唔洗修改啦- -
A6:有好多人呃post
A7:冇
A8:好
作者: 逆轉命運之人    時間: 15-8-2007 10:00
A2:   管理得好
A4: No
A5:No
A6:  沒有什麼不滿
A7:  可以增加創作區嗎?
A8:請投票
作者: 瘟神蛋古    時間: 15-8-2007 10:44
A1:巴布
A2:做到野 而且佢既作風比較似版主
A3:不滿kenken1212既表現 有時佢d言論令人不滿 不過如果只係討論版主既職責就冇乜問題
A4:暫時未得閒再仔細研究
A5:問題區冇乜用 其實係主版問問題都可以
A6:暫時未諗到
A7:同a5
作者: jetyin    時間: 15-8-2007 10:44
A2:出色掛~~
A3:滿意。
A4:搞多d活動
A5:無
A6:無
A7:唔錯!加油a_A
作者: 迷你小熊    時間: 15-8-2007 11:14
A3:滿意~
A4:沒有意見!
A5:沒有
A8:請投票(不投票不會加分) 好!
作者: ﹏叛逆雪♀    時間: 15-8-2007 11:25
A2:always 上
A3:滿意 因為佢成日上黎管理@w@
A4:連post no扣分
A5:no la
A6:no la
A7:整多d比賽
A8:請投票(不投票不會加分) 好 
(投左)
作者: 靚仔是我    時間: 15-8-2007 11:25
A1:巴布同金虫(KENKEN1212)
A2:管理得好
A3:公私分明
A4:冇意見
A5:都係冇意見^^
A6:活動只送分唔送點= =
A7:冇咩睇法
A8:GOOD@@
作者: 13313313333    時間: 15-8-2007 13:06
A1:巴布vs超力
Q2:你為何覺A1的版主好?
A2:佢人品好好^^
A3:滿意,原因:沒做過令我不滿我事
A4:希望可以加d防小白的版規
A5:沒有
A6:只是這陣子多了人洗版
A7:沒意見
作者: Jim11    時間: 15-8-2007 13:25
A2:負責任,是版主們的好傍樣
A3:滿意,負責任
A4:沒有,十分完美
A5:沒有,十分良好
A7:版主太盡責
A8:十分好

作者: Ar翟.//]    時間: 15-8-2007 14:54
A2.時常上線管理,,盡責
A3:盡責,,有錯必罰
A4: 已經好好
A5:已經好好
A6: 人數太小
A7: 增加多活動吧
A8:請投票(不投票不會加分)好
作者: 立哥    時間: 15-8-2007 16:24
A1:你
A2:做得唔錯
A3:5錯ge~,~會回人post...
A4:做錯thing5好扣咁many>.<
A5:一樣= =5好扣咁many fun - -
Q6:你有沒有什麼地方今你不,有請指出?
A6:5錯,無bo= =
A7:有many活動ge話就好.<
A8:有進步空間>.<
作者: 洗版神手    時間: 15-8-2007 17:48
作者: aesops32000    時間: 15-8-2007 19:21
A3:好滿意~
A4:冇意見!
A5: 已經唔錯la
A8:請投票(不投票不會加分)  投左la
作者: fufu1994    時間: 15-8-2007 20:21
A2:成日上同成日睇呢個版
A3:滿意,,因為gc版d版主個個都會做野,,
A4:而家黎講係冇野洗作出修改ge=]
A5:都係冇野要改住
A6:冇人黎lo,,我開個po都係等版主黎問咁 -w-"
A7:呢人 2版都幾好ge=]
A8:投左好la
作者: ayht424    時間: 16-8-2007 08:48
A1:誰做得好就較好,沒分那位跟這位啦
A2:封膠貼,扣膠人分
A3:跟上面答案一樣
A4:請膠人不要再出什麼膠貼的東西(認真的!)
A5:影片區建議把技術片跟惡搞或貼圖什麼的分列好
A6:「今」字打錯了(講笑...)      沒有的
A7:未來要做得更好,不然沒有人玩GC,GC就會倒了,到時香港大遊行就不好了吧xD!!!
A8:請投票(不投票不會加分) 投了!
作者: 喪•風豬靈    時間: 16-8-2007 08:51
作者: vovoboy    時間: 16-8-2007 09:43
A1:更係你=w=啦~~KENKEN1212
A2:very good啦~~
A3:見人見智,你想我講你好都得啦=w=你問我y沒得y wo~~
A4:而家黎講係冇野洗作出修改ge=w=,有我會send ya比你c wo~~
A5:有啦~~大把,如果-w-可以咪汁更我字眼-w-我比你扣左10fun,你同我好有恨-w-
A6:我日日c到頭版都有30前的帖0w0唔c真會比扣fun=w=囧
A7:有d人好funny,i love=w=
A8:勁好-w-
作者: gap鵬    時間: 16-8-2007 09:50
標題: kenken1212
A2:冇扣我分
A3:滿意 正常的1樣 唔什麼特別
A4:正常 冇需修改
A5:抱怨區太嚴了 比人發洩1下好應該
A6:大概沒有
A7:GC版唔有意見 但對GC很有意見哦
A8:投了
作者: 櫻之淚    時間: 16-8-2007 11:21
A2:因為盡了版主應盡的責任,也很公正
A3:滿意,因為工作表現不錯
A4:沒有=.=
A5:沒有x.x
A6:沒有,都很好-﹏-"
A7:gc版,有時會有很多無聊話題和罵戰,但除了這些,都是個好版
A8:不錯的@.@"(投了好._.")
作者: 瘟神蛋古    時間: 16-8-2007 11:26
我之前發過post
不過對Q4有D回應
我驚用編輯你會睇唔到
A4:關於版規
「6.)放影片或貼圖的 請去影片及貼圖區。」
我對呢條版規有小小疑問
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
就上述既post黎講
呢種post應該係抱怨post吧
仲有呢個
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
呢個post有貼圖 咁會唔會應該係放係貼圖區呢?
呢條版規有d唔太清晰既地方

仲有五.【加減分方式】

(討論bug和外掛時帶抱怨性 請到抱怨區 否則必以討外掛扣分
任何提供外掛下載 外掛問題討論  總之話題帶有外掛性質 必扣)。
我想問下呢個係咪錯字
作者: K堅    時間: 16-8-2007 11:34
A1:做到版主既都唔會差
A2:好...不錯...不會差
A3:滿意...一般既...唔會串就得啦
A4:冇啦...ok喇
A5:唔洗...各子版都有吹水的方法
A6:冇呢?.?要答咩=3=
A7:希望整d教技術既帖置頂
作者: 執著…〞鈴    時間: 16-8-2007 11:37
A1:因為是新手~不太清楚O_O
A2:不太清楚~S0R〞
A3:扣分和加分配合都做得很好<-((._.講廢話
A4:幾好~但係始終唔明咩叫OO......
A5:很完善~不過應該還有什麼地方改善=]
A6:何謂貼錯區?不太清楚
A7:冇乜~
A8:投了~好

作者: eric05130513    時間: 16-8-2007 11:39
A2:唔偷懶=_=
A3:滿意,解析如上
A4:這東西版主自已想想=_=
A6:月翏人洗版囧
A7:冇 因為都唔錯
A8:請投票(不投票不會加分)投左 好!!!
作者: kent4968    時間: 16-8-2007 11:55
A1:個個差唔多
A2:冇咩分別
A3:滿意..我唔係成日上
A4:沒有
A5:NO
A6:NO
A7:太多人洗頻..如..某人CAMP..都要係大廳到洗
A8:投左票
作者: danny831    時間: 16-8-2007 19:36
A1:兩位都ok啦...
A2:兩位好盡責...
A3:幾咁lo...都成日搞下d活動...獎品又唔錯(巴布果d獎品正d...金虫就搞得多d活動)
     巴布同金虫都好好人架...
     而且巴布佢又成日post好多技術既野...
     而金虫有經常上線...不過有時回覆d野就... = ="""
A4:有好多架都...
     果d任務攻略,技術交流果d呢,仲有d post講左d好詳細又好正果d呢...
     我都希望可以加分lo= ="" (正常呢d係應該加分..)
     次次打左勁多字既攻略又要勁詳細,開呢d post竟然唔加分....灰緊..
A5:有..影片&圖區果到...我認為如果人地貼左好多圖又令既..我都覺得要加分lo
     即係貼左幾多圖就加幾多分咁...5張圖為下限咁...愈多圖就d分就加得愈多..5-20分咁lo...
     仲有呢...果d技術既影片都希望可以加分lo= =
     仲有...
     問題區呢...分類果到呢,我見其他區都有得簡係咩野類別架bo,而且個類別有好多都好矛盾= =""
     交易區果到...推推推呢d呢...係唔係應該扣番發帖分呢=口=""
     因為咁樣好呃post= =""
A6:有樣野好不滿...就係點解投票post一投就推左上黎...
     上次我回左個post就比金虫扣左20分= =""
     如果有d人玩野...推哂d 30日之後既post...
     咁咪有排扣人分!??
A7:有...我既意見係....比我做貼圖區版主=3= (笑...
     正經番...
     我覺得gc版可以做得咁好,而且又咁多人入黎..
     但又好少有人犯規..
     證明左版主做好啦...當然我地呢班會員都咁守法啦~
     而意見呢...
     我想樂古同官方合作整番個比賽...
     好似個卡丁車個月不落杯比賽咁....
A8:好... 投票:好
作者: playgame    時間: 16-8-2007 21:51
A1:所有都不好(希望你地不會像毛主席秋後計數= ="汗)
A2:上面沒有,所以冇原因
A3:太嚴了,之前慣了某巨商論壇的自由= =
A4:不知
A5:不知
A6:q3答案
A7:沒有
Q8:綜合以上問題,你認為GC版而家好嗎?幾好-0-
A8:請投票(不投票不會加分)投了不滿意
作者: 單良    時間: 16-8-2007 22:07
A1:kenken112112
A2:因為成日上呢個版同埋睇下d人有冇犯規
A3:滿意,因為賞罰分明
A4:沒有,暫時都很滿意
A5:都沒有,暫時滿意..
A6:沒有,沒有地方可指出
A7:可增加多一點活動
Q8:好
ok
作者: 寂寞.季節    時間: 16-8-2007 22:08
A1:2個都5錯
A2:管理個版得幾好
A3:滿意,處理任何事都很公平-0-
A4:冇野要改LA WO應該
A5:都冇乜
A6:冇,,太好了-0-
A7:一個5錯的版,,多人分享技術問題的地方,,又少人犯事-0-
A8:投左票
作者: Oo沙膽oO    時間: 18-8-2007 00:13
A2:做的好
A3:滿意。
A4:沒有
A5:無
A6:無
A7:不錯
A8:好到不得了
作者: L紫▁▂▃▄▅    時間: 18-8-2007 19:02
A2:經常上線睇有冇人犯規
A3:十分認同
A4:nono
A5:nono
A6:nono
A7:十分好好
作者: 人造人間    時間: 19-8-2007 01:23
A1:kenken1212,巴布vs超力
A2:公正
A3:一般
A4:暫時沒有
A5:加強巡查
A6:好多人灌水
A7:比較混亂
作者: 瘋人院    時間: 27-10-2007 16:06

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-rsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2