樂古Nakuz

標題: 丫 大家好 相隔2年後 依家重反GC LA :D [打印本頁]

作者: kinma9662    時間: 6-8-2013 07:31
標題: 丫 大家好 相隔2年後 依家重反GC LA :D

丫 E家叫剎仔乄 (因為剎囝乄個AC上唔返 所以用過個新帳=3=)
我想E家都仲有人記得我掛... 嘛無所謂啦HAHA 丫昔日我做過好多笨事及講過好多沖口而出既野 咀炮,人格分裂之類
我過去所犯既過錯 我唔認為能夠得到原諒 但我認為不能因此而不作出改變 所以我必須作出道歉 為了不再次犯上同樣或更什的事 確實無咩說服力 那麼.. 無咩野比大家既眼更加有說服力 所以請各位能好好成為見証人 見証我是否能做到 丫- -好似有D講錯咁 嘛咁上下啦
如果有咩做錯 請指點...
而且 呀..請重新再一次多多指教 丫都唔知再講咩好 有興趣同我吹水玩既話就+我啦
作者: 正紫月    時間: 6-8-2013 17:52
um 知錯能改 善莫大焉,歡迎歡迎。
作者: kinma9662    時間: 6-8-2013 18:25
嗯 多謝你既回覆 GC叫咩名? 有興趣交個朋友?
作者: o千千o    時間: 6-8-2013 18:33
我都係岩岩重玩番HEHE 不過仲記得AC
作者: 紫靈乂    時間: 7-8-2013 02:40
雖然唔識你同唔知你既過去 但歡迎你回歸
作者: kinma9662    時間: 7-8-2013 05:01
紫靈 o千千o 你地GC叫咩名030?
作者: o千千o    時間: 7-8-2013 07:54
紫靈 o千千o 你地GC叫咩名030?
kinma9662 發表於 7-8-2013 05:01

蝶乄戀 專玩蕾 重玩升緊4轉HAHA
作者: kinma9662    時間: 7-8-2013 12:24
重玩 得9個角030 仲有大吧角未打齊T_T 升緊萊同羅由1LV開始...
作者: 紫靈乂    時間: 7-8-2013 21:33
交響詩篇  歡迎加
作者: hj1op2    時間: 8-8-2013 05:00
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4031394&extra
杰神點會唔記得~
作者: kinma9662    時間: 8-8-2013 16:14
那麼 你能接受再跟我玩嗎030
作者: 恆-    時間: 10-8-2013 19:10
哦,杰神丫嗎
作者: `碎    時間: 11-8-2013 01:41
杰神點會唔記得~
hj1op2 發表於 8-8-2013 05:00

作者: `碎    時間: 11-8-2013 01:43
`碎 發表於 11-8-2013 01:41

作者: kinma9662    時間: 7-9-2013 23:38
ya上得返正身LA !
作者: w98f496d    時間: 18-9-2013 19:39
恭喜曬 我最近都玩反 都想搵人陪玩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-rsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2