查看: 1086|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

白手興家的靈鬥士

我玩左一年半左右,但係玩左6個acc,三個35上,兩個25上,一個15,冇一個好...係有勁裝
星古獨盔永刀呢d升lv裝,我想玩一個真係好的...我決定做靈鬥士
但係我就唔知點加好,人地就叫我30/35力99速,我覺得好似唔夠攻,但爆力比人不斷反對..
有d驚,爆速唔駛講,一定唔制....靈鬥玩物攻,要速就高lv用再晶,or用裝救番
成日唔知玩咩族,人就好似幾好,但係好似得血高,米古就命回攻速高,機靈攻高打怪慢命回低
唔知點好....求救

p.s 我唔知分類要唔要加埋種族...版主網開一面><
回復

其實咩族對職既影響都吾大..
只系得少少能力上既差別` 少少only

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
草帽仔 + 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

你自己鐘意玩力咪玩力囉
洗咩理人點睇@@再晶先5m

評分

反町◎笨貓 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

其實你中2點咪點lo洗咩理人姐 不過講真如果係會用人男同埋爆全,再爆力
你唔信我都冇法,不過同你講好多人都係咁加!

評分

反町◎笨貓 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

嗯,我諗咩族都係沒大分別了
人,血高 攻中等
米古,魔高,命回高,攻速快,(防低,血少?)
機靈-.-物/魔攻高 防中等,攻速慢

都係配點我自己真係諗唔掂...
爆力,pvp要再晶,打怪用裝救
爆速,又似浪費靈鬥士的天生物攻....
35力,99速,pvp 唔錯,但我諗後期會唔掂
30力,99速....更加唔掂
機靈pvp太廢,人族沒特別,只係型少少
應該米古最實際,聽人講如果打花好似好勁咁...

題外:花任可重做?有咩拿?
回復 支持 反對

A:可以,30000exp&$2000

評分

反町◎笨貓 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

唔該晒樓上

仲有冇人可以幫到我? 靈鬥士點加好?
回復 支持 反對

爆力先爆速 LO~我刀係咁,仲有,你個靈鬥叫咩名,等你升到咁上下,我地一齊升@@',我得57 LV ja...你講名先,我唔講住..

評分

反町◎笨貓 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回樓上,爆力後速...咁用機動靈?

我未決定咩名喎....我諗埋配點,種族先啦!
回復 支持 反對

我都係0鬥...我一定會爆力先...加速都只不過係加命中同回個少少...加唔加都唔大分別...咁你反正都係0鬥...咁點解你唔加力呢?
回復 支持 反對