打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ❤Sweet×honey;

好明顯系大師級水平 - -V
最靚我反而覺得系第四張>.<
=============================
4)mouse×man
-_______-`超難整既1張圖`亦都係我認為最ugly既1張!
成張雪地-   -`乜色都冇`個D色係靠加勁多TT落去的囧!
=============================
↑ 我同你意見唔同TIM-.- 唔通我審美標準有問題?!
回復 支持 反對

鼠鼠當然係大c cup啦;囧
回復 支持 反對

回復 41# 的帖子

-_______-.才不是;
呢d野熟能生巧咖姐.
不過我真係覺得呢張麻麻-_-!
每個人既審美標準都唔同-_-
沒有好壞之分.[[yoyo_165]]
回復 支持 反對

Sor-0-""
你d圖真係好令 -3333-""
比一輩字時間我都追唔到你既手功呢-333-
唔知有冇講錯 -v-``
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 8-8-2008 12:10 發表

aVa唔覺..我覺得小婷你應該幾靚女x3x!
-_-`無聊整下姐`
唔開心既野.太多了`
我諗;唯有唔玩星夢先解決到.."

-_-~求先c0py左你段回覆去P1對住D圖黎睇`
家陣又要cop黎引用到回-   -!!! 好煩~

.~~.`知你同人 ...

我好豬扒的.︿.好多人都知我咩樣!
下 .︿. 連你都唔玩 感情事嗎 定係因為d是非?
by小婷
回復 支持 反對

re.小夜`
我係話有d嘟嘟唔知邊個同你2人世界-o-!!
a____a太遲回既關係.你都開左個nds theme post啦xDD
-~-對`我唔聽話`打我PP啦 ((mok ing 褲? xd

-_-.小夜咁叻叻都唔識.0mg.
捉住你隻玉手[[yoyo_089]]

pic3.你唔知點回? me2-.-..

-_-.我冇dl 字型啦; bh都冇.
d 字bh都係自制xd

-_-可能我冇擦走晒d 色;你睇唔清楚啦.

比左啦a___a'!.

我話你同你隻雞雞都可愛*v*.
教我點向同1個方向/.\"..唔識ah`

re.cR'
thz-3-

re.小婷`
我未睇過-3-唔知xddd"
是感情.^.

回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 8-8-2008 23:31 發表
re.小夜`
我係話有d嘟嘟唔知邊個同2你世界-o-!!
a____a太遲回既關係.你都開左個nds theme post啦xDD
-~-對`我唔聽話`打我PP啦 ((mok ing 褲? xd

pic3.你唔知點回? me2-.-..

-_-.我冇dl 字型啦; bh都冇.
d 字bh都係自制xd

-_-可能我冇擦走晒d 色;你睇唔清楚啦.

比左啦a___a'!.

我話你同你隻雞雞都可愛*v*.
教我點向同1個方向/.\"..唔識ah`

2什麼世界話><?
已經想開幾日-_- 但又吾知點開好wor-~-"""
幫又整; 整得樣衰又驚俾人話-  -
吾幫人整` 咁po黎又好似冇咩意思-_-
如果吾po' 我整黎又晒心機/.\ so煩xd
打硬你PP啦`曳到-/\-

我叻但我又不是神童/.\
我吾會咩都識的v3v"

咁吾回 呠呠呠-                 -v

知你勁啦/.\自制bh
我都未到依個境界a3a

可能我鬥雞(?)[[yoyo_128]]

吾教你`哼你蝦我既=/\=[[yoyo_196]]
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 8-8-2008 23:31 發表
re.小夜`
我係話有d嘟嘟唔知邊個同你2人世界-o-!!

p ...

.^.唔睇好過啦 哈哈
廢事要你洗眼>o<
感情問題….^.
但你就咁走左去你d朋友會唔開心._.
你唔玩星夢就冇得睇你整靚相.^.
回復 支持 反對

好令><
最鍾意12and5"..
第一張真係好令.....
不過空白左好多咁....-0-"
第3張覺得....有點兒怪.....x=x"||
第4張d色唔錯..不過..我覺得可以+框....-o-可能會令d-0-"||
第5張..型!!"
第6/.框埋粒石好似型d wo-3-"~~
第7..簡單得黎令..=]!!!
第8好似紅左d....-o-個bh勁令...教我整>_<"

第9唔錯-0-"
第10令令*+*"
令到爆-
回復 支持 反對

re.小夜pig.
最後都係開左A3A.
慢慢等生意啦XDD.
-_-.剛好我上天堂探親.路經人間;你有得打XD

你叻過我就得啦O3O
其實叻唔係=1講就明咩-0-.
YY我講完你都唔明..我講得太差/v\?

-_-~冇呀;見人整下又整埋1份xdd`
沒有什麼境界的囧!

關鬥雞咩事-o-?

耶~教我啦>___<!
難得我路經人間/v\`機會甚少
----------------------------------------
re.小婷`
唔洗洗眼既-w-!.想睇x)
我係個可有可無既人oVo`
冇左我咪又係咁過u0u
我話想死`免得禍及人間.((迷:去吧 <~ture story v0v
-_-~ha.係ga`不過都冇靚裝`影黎做乜囧!
----------------------------------------
re.希希`
hey,long time no c oAo!
我邊有第12張-  -"你同講1&2&5吧..?
我都知好空.3. ..
第3張`好多人都話怪/3\v 收到啦`
第4張`其實我有加框ga-__-留意下吧..
第5張`諗緊咩樣.here睇唔到又懶得去睇-o-不過thx xd
第6張`差少少姐xddd
第7張`謝啦. m(_  _)m
第8張`字型黎姐v0v.不過要整好多個圖層.
         本來仲有其他小bh.不過花得制.
第9&10張`謝啦Or2
-_-.可能冇咩機會'比左個ac人嚕.

回復 支持 反對