查看: 2457|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 愛的爆爆

《愛的爆爆》預定月底首次封測 發出「愛你 999 勇士召集令」
由韓國 SK imedia 研發,台灣因思銳遊戲總局代理營運的 KUSO 風線上射擊遊戲《愛的爆爆》(原名:H.A.V.E. Online),企圖以卡通、搞笑以及可愛的遊戲創意吸引輕度玩家的青睞。

為了讓玩家能早日體驗到《愛的爆爆》的遊戲魅力,官方將舉辦「CB 初體驗、愛你 999 勇士召集令」活動,凡是在 CB 開機前申請遊戲帳號成功的玩家,同時在 CB 期間也有上線紀錄者,官方將會在 CB 結束後抽出 999 名遊戲帳號,並給予每個帳號可在 OB 使用的遊戲點數 200 點(等值台幣 200 元)。

官方預定在 2009 年 11 月 13 日晚上 9:00 之前開放遊戲帳號申請,玩家只要到因思銳專屬的會員網站「GGC 環球遊戲中心」申請加入 GGC 會員後,再選擇申請遊戲帳號,並按照《愛的爆爆》遊戲圖示執行相關流程申請即可。

《愛的爆爆》第一次 CB 測試暫定於 11 月 26 日至 30 日之間擇期開放。

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 欠感想

查看全部評分

回復

《愛的爆爆》預定月底首次封測 發出「愛你 999 勇士召集令」
由韓國 SK imedia 研發,台灣因思銳遊戲總局代理營運的 KUSO 風線上射擊遊戲《愛的爆爆》(原名:H.A.V.E. Online),企圖以卡通、搞笑以及可愛的遊戲創 ...
c553881179 發表於 6-12-2009 11:16

舊消息 =   =
回復 支持 反對

d地圖 黑哂所以我唔玩
回復 支持 反對

好五好玩    有冇人玩過
回復 支持 反對

好五好玩    有冇人玩過
kaney28 發表於 10-12-2009 17:53

耐玩性較低...建議熱愛類似GunZ等技術性的玩家試玩 =    =
回復 支持 反對

我個人覺得好玩..
因為你可以1次過用7種武器,睇下你點運用,用得好可以好勁.
每殺完一個都都有機會趺血/無敵,所以玩得好既話可以一次過殺10幾20個都唔死嫁!!
雖然第三身一開始覺得少少難玩,不過上手之後你就覺得好易,

1打3未必輸硬,用近武移埋去有機會殺晒3件,所以好玩嫁.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

ok既,但根來無人玩=.=
回復 支持 反對

我未玩過...因為隻GAME太毒XD為保持純情所以唔夠膽玩XD
回復 支持 反對

好玩 但係 唔知係我問題定點~次次玩都lag機 =[[ 我幾中意玩架 =]
回復 支持 反對