查看: 12267|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 全球勁舞團2官方網站(新增遊戲圖片)

這是真正勁舞團(Audition)的續集勁舞團2《Audition2》官方網站

現在勁舞團2《Audition2》只有中國九城代理,其他地方代理權暫時沒有消息。

如大家在中港台推出了勁舞團2的消息,請不要相信。

認清是否續集其實很簡單,看遊戲英文名稱是否有包含Audition。

如沒有列明,一律是中國山寨遊戲。

韓國官方網址:http://audition2.ndolfin.com/(最快今年第二季公測)
中國官方網址:http://www.the9.com/v2/news/070521.htm(最快今年第二季公測)
台灣官方網址:(暫時沒有台灣公司代理)
香港官方網址:(暫時沒有香港公司代理)
越南官方網址:(己代理,但暫時未知推出日期)

遊戲圖片:

回復

你地班人煩唔煩嫁
成日係新GAME測試團講勁舞團MOOV
我地知勁舞團MOOV吾係勁舞團既續集啦
大 ...
達克西 發表於 10-4-2010 23:36
咁你自己個貼...?
回復 支持 反對

你地班人煩唔煩嫁
成日係新GAME測試團講勁舞團MOOV
我地知勁舞團MOOV吾係勁舞團既續集啦
大 ...
達克西 發表於 10-4-2010 23:36

你又知其他人知勁舞團MOOV唔係勁舞團ga續作?
感你宜家又貼勁舞團MOOV?
D人比「勁舞團」三個字落灑咒,
大把音樂Game好玩過「勁舞團」,
MStar、R2Beat、Debut....
個個聽到「勁舞團」就走灑去玩,
我知香港音樂Game界係唔得,
但點解唔試下其他?
連一個夢幻舞曲ge畫質都靚過「勁舞團」,
只係無咩人玩,
MStar畫質,玩法夠係全球數一數二,
都只係無咩人玩,
點解?
個個人比「勁舞團」落灑咒~
回復 支持 反對

大把 ...
Sl0veR 發表於 11-4-2010 15:05

我有玩開其他音樂遊戲,勁樂團單機板,R2Beat中國板,熱舞台板,stepmania等

我玩勁舞團原因係因為BU,BU有節奏感,其他個啲打字模式我無乜興趣玩~

夢幻舞曲2下個板本出鼓模式,我一定支持^_^
回復 支持 反對

[quote]你又知其他人知勁舞團MOOV唔係勁舞團ga續作?
大把 ...
Sl0veR 發表於 11-4-2010 15:05 [/quote]勁舞團咩時候出
咁唔鐘意你自己唔好玩啦
咁你戈時係到玩咩sdo/gtjw2/au?_?
回復 支持 反對

罵戰注意
回復 支持 反對

不過講真...le位同學的言論的確係過激左D
FIRST
我唔係支持勁舞團..亦唔係偏幫
不過樓主"你可以玩or唔玩...決定權係你手上....無必要特地開個post講埋D咁的野"
第一:你唔係板主
第二:你無權唔俾人講...
==============================
達克西:我地知勁舞團MOOV吾係勁舞團既續集啦
的確係人人皆知........
台版的的勁舞團2都出左好耐啦
==============================
達克西:大陸不嬲都好鐘意抄其他國家啲野
E+好多GAME都係抄(姐係玩的方式)啦...唔只得大陸....
你望下AIKA同守護之星咪差唔多..只不過人物不同...同樣都係養囡
玩GAME只求係好玩咪夠
正如魔獸有私服....正服咪一樣都係有大把人係到玩
你諗下係唔係啦
你咁樣開post講...只會令到其他人覺得反感
{純個人意見}
回復 支持 反對

e種post實俾人插死!!收手啦
回復 支持 反對

大把 ...
Sl0veR 發表於 11-4-2010 15:05

落灑咒=="?
我唔玩音樂game的......
不過我見人玩都唔係主要因為佢多人玩
d人要識"朋友"咁就會去玩多人玩既game啦= =
你都識話其他game係"無人玩= ="
一隻online game無人玩幾好玩都無用啦= ="
咁無人玩自然會去返多人玩o個隻game到啦.....
你想隻game多人玩未開post宣傳隻game lo = ="
唔該諗得全面少少= =.........
有果必有因的= ="
回復 支持 反對

帖子內容已經修改了,各會員請注意。
回復 支持 反對