查看: 2684|回復: 102
打印 上一主題 下一主題
收起左側

箭術革命 威力示範 (比玩箭神既人考慮一下依招@@)

回貼前注意一下,唔鍾意依招技大可以唔回我貼,咪係度串咀,話依招廢之類,12樓個位人兄已經係一個人辦,d論壇咁多罵戰就係多得你依d人
另外留意一下,我學依招純粹係為左清怪快手-_-唔好同我講打王既方面,依招真係清怪神技-_-雖然cd慢,但係好比其他小技清得更慢-_-同埋唔好再為左迅矢既面子而嘈啦-_-你鍾意玩迅矢你咪去學囉,成日係度煩煩煩,煩到係人都知你迅矢威水啦好未?我自己就冇話過迅矢唔勁,但係d小學雞就係咁係度嘈話箭術廢,洗唔洗咁絕呀-_-?你覺得箭術廢係因為你唔識用,又唔見我用會覺得廢,我覺得箭術用落去超猛囉,其實箭術同迅矢都各有好處姐-_-洗唔洗嘈咁耐
以下入返正題:

我終於錄埋打王既威力既片0,0不過我覺得箭術革命打王冇乜力-.-
我錄片個時既魔攻有1200-1578,暴擊有4152,依種攻擊力放箭術革命已經有以下影片咁威=]
以下係箭術革命既威力示範@@希望玩箭神既人可以揀到你認為最勁既40大技@@
我唔識點樣將d片合埋同一條片,所以分開5段-.-

如果想睇箭術革命飛到幾遠先爆炸,可以睇返我之前錄既片-,-

======================================
我自己感想係..箭術革命清怪威力+範圍好,迅矢連射就單體傷害高
我諗箭術拎黎打pve,迅矢拎黎打pvp,由於我唔係pvp人士-.-所以我喜歡箭術,打pve箭術絕對唔輸迅矢-.-

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
菜蘭嘆世界 + 20

查看全部評分

回復

型到呢-,-又高攻!!
強!!!
回復 支持 反對

唔怪得冇人學  原來e家和諧到咁=.=.....
此等傷害實在令人咋舌-.-
回復 支持 反對

唔係呀-.-極大部份箭神都係學箭術革命-.-論單體打王傷害雖然唔夠迅矢連射高-.-但係範圍清怪確係一流-.-
回復 支持 反對

我用導引箭好過=  =
回復 支持 反對

導引對於依d多怪既場合唔適合-.-會清得好慢,不如一招箭術放落去一下ko仲好-.-
回復 支持 反對

我係國服未見過人用箭術革命-.-......
而且清怪都唔到箭神清
回復 支持 反對

等你放个革命出来 怪早已经清了
回復 支持 反對

-.-.....國服還國服-.-台服點同呢-.-台服一堆箭神學箭術革命(秩序ser,其他ser唔知),同埋跟d團成日都一堆怪等我清-.-d人都唔識清既,同埋打王用依招都好好,好暈到王-.-
回復 支持 反對

革命还未放得出 迅射已经放完了 你还要稳机会放 人地想放就放
回復 支持 反對