打印 上一主題 下一主題
收起左側

元素打劍聖到底點打呀-.- (加左新問題)

我通常都係倒地之後接冰牆->毒->火鳥->業火->火球->火爆,都差唔多死=3=
結冰既話我諗接火鳥->業火->火爆-. ...
莔之小子 發表於 9-5-2011 20:21

我之前都有講冰住就博火鳥
或者你用火徑  冰住果陣燒 走唔甩 食曬~
回復 支持 反對

冰河中左 出冰刺+火鸟+打火机 可以用震荡波弹开敌人 用毒云拦路恢复下技能CD
回復 支持 反對

回復  colorb16403
嘩-v-咁如果我冰爆之前佢破左冰咁點算@@我冰河冰人時間好短 ...
莔之小子 發表於 9-5-2011 15:57

我lv8冰河,20%減益a章,22%水攻擊,10個人俾我冰有9個都俾我爆到~冰爆完再寒冰刺尖,直頭係慢到定左係度咁濟,人地睇住我儲火球,haha~
回復 支持 反對

所以都係冰河+火牆@@解得快都走唔甩
莔之小子 發表於 9-5-2011 18:47

對住d有水抗既我都係咁出~再唔係冰完就直接儲火球,9成人都係破冰後即刻look走,睇住佢look完即放,睇住黎食...
回復 支持 反對

元素打劍聖真係好難打
劍聖招招技都斷到人技,斷完技之後隻人物又有一段長時間唔郁得
想冰佢又冰唔中,跑步閃 ...
莔之小子 發表於 5-5-2011 15:30

新問題:
點解我成日係人地倒地個時噴毒+冰牆卡住佢,卡到一半條友會企返起身-.-
但係招技既傷害未扣完,佢企起身之後仍然扣緊條友血,搞到我成日噴毒都卡唔住人係地度

對戰士既話戰士有招淨化可以企返起身,賢者有空中擋格,法師有閃現,弓手有迴避,法師同弓手要呃左佢招逃生技先可以100%連到佢起唔到身~戰士同賢者只係呃佢浮空夠做~
回復 支持 反對

新問題:
點解我成日係人地倒地個時噴毒+冰牆卡住佢,卡到一半條友會企返起身-.-
但係招技既傷害未扣 ...
colorb16403 發表於 11-5-2011 15:05

唔係喎- -佢個種起身係同冇人攻擊佢,隻人慢慢起返身一樣- -冇用任何浮空,自然氣息- -係隻人就咁原地慢慢起返身
關唔關僵直事- -我僵直609
回復 支持 反對