查看: 32069|回復: 77
打印 上一主題 下一主題
收起左側

純粹問一下,關於魔羽和十字軍

嗯 因為聖騎50LV了 主教都磨過去了

所以想著要練其他人物

一直很想玩十字軍  嗯  朋友要去玩其他遊戲  就送了個賢者給我玩

而剛好  他走魔攻路線  我就在想  要不要把他轉做十字軍 ( 笑

嗯 質素不太想提 就只有雙攻3000  致命不能看  光更是 ...

因為還在拿40A暗字頭權杖  所以就想換一下裝備

大約就是50B+10主副手  不過只能提高50魔攻orz

畢竟+11 50B = +10 40A  我是沒沖裝運的 所以十字軍應該是雙攻3000無誤了

另外還有支物箭,就只有3500物攻,暗不提 ...

就最近大花和諧了  反正魔法風暴不算垃圾  就決定賣掉+10黎明長弓 換 +10黃昏長弓

大約把物魔攻拉到3000左右  致命比較垃圾  暗47%  還算可以 至少刷個主教死不去

很好  進入正題  我是時間不多  只能選一個升等  畢竟還有冰靈在等著我

就是 魔羽和十字軍 選擇一個來升等  其中一支50LV之後  就等有時間再升另一支啦

個人是很想升十字軍  就是看到某人2600魔攻的神聖十字EX就可以打出5w~6w的傷害

但是  魔羽的DPS都不是蓋的  一個箭雨可以抵上十字軍的幾個技能

魔羽我基本上全修  有些還是不點

十字軍走雷鎚路線  別跟我說化身十字很強  我不會追求一時的輸出  而且日後還有很多技能會出

嗯  大家如果可以  幫幫忙選擇一下 謝謝

練好後  就找小貓去測試啦
單選投票, 共有 15 人參與投票
0.00% (0)
80.00% (12)
13.33% (2)
6.67% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

十字軍吧...
魔箭實在太唔掂@@
回復

十字軍吧...
魔箭實在太唔掂@@
jimmg12 發表於 15-7-2011 23:40

點解咁講既0 0''....?
回復

點解咁講既0 0''....?
Samlee556 發表於 15-7-2011 23:42

十字軍招EX夠無腦....審判力量又可以加物,魔攻,只有5秒空檔位

審判錘清怪又過引
魔箭招EX好似仲廢過冇EX= =
仲有技爆炸箭矢都唔知有咩用=[
回復

十字軍招EX夠無腦....
魔技招EX好似仲廢過冇EX= =
仲有技爆炸箭矢都唔知有咩用=[ ...
jimmg12 發表於 15-7-2011 23:45

我聖騎掟神聖十字  另外隻十字軍掟神聖十字EX  突然覺得自己好廢TOT
集中EX唔係提升左傷害咩Q.Q
爆炸箭矢 聽人講一般
回復

練十字軍吧:handshake
魔箭招EX技,雖然話係EX但有好多玩緊魔箭既都話呢招唔知勁左去邊’
同埋十字軍前途一片光明喇
回復

我聖騎掟神聖十字  另外隻十字軍掟神聖十字EX  突然覺得自己好廢TOT
集中EX唔係提升左傷害咩Q.Q
爆炸箭矢 ...
Samlee556 發表於 15-7-2011 23:48

我覺得仲易避過集中....
爆炸箭矢聽人講會有時無效= =
回復

練十字軍吧
魔箭招EX技,雖然話係EX但有好多玩緊魔箭既都話呢招唔知勁左去邊’
同埋十字軍前途一 ...
神人打手 發表於 15-7-2011 23:49

岩岩查左資料  集中EX只係需要打中特定部位  傷害還是有高
話說很期待上修審判鎚...
回復

岩岩查左資料  集中EX只係需要打中特定部位  傷害還是有高
話說很期待上修審判鎚... ...
Samlee556 發表於 15-7-2011 23:53

咁你先練十字軍吧@@
因為真係好爽咁@_@
回復

話說很期待上修審判鎚... ...
Samlee556 發表於 15-7-2011 23:53

如果係我就會練十字軍,魔賢一直改強,但係魔箭都仲係平平淡淡
回復