打印 上一主題 下一主題
收起左側

落難軍狗 自己睇番啦=] 可能你會睇到自己好柒@@

關閉 [複製鏈接]
你引用我貼子同我講 我點會唔知你講邊個呀

乜原來我引用果個唔係筋肉baby
而係你啊?
;P

洗少D小聰明啦~_~懶係醒咁@@7下7下 仲邊有人會講 唔知講緊邊個我唔會怪你嫁<<<OUT晒嫁啦=]
我自認小學雞@@?我個貼好明顯話佢地低能啦@@
咁你都GAG唔到 你米係果D小學雞囉=]
ON下ON下就走黎同人吊過呀下?唔該你飲多D奶先啦 好多A+果D呀
你個腦咁笨=]說話都雖要訓練XD

請指出閣下主題的「明顯」之處

究竟係我GET唔到
定係你表達能力差得濟
還是有語言障礙根本表達唔到出黎? :lol

版主都未出聲
到你條友講咩^^有料既料做版主囉^0^傻仔=]
廢文定義唔係你哩D咁能野既人判斷~
審判之羽 發表於 19-11-2011 04:02

版主唔出聲代表無問題 ?.?
我都好明白小朋友好鐘意挑戰規則既底線
當自己7.7左果陣 又唔知柄埋係邊度
同D唔知咩事既人講人地乜乜乜 講到自己好威威咁 人地完全唔夠自己黎
唔敢正視人地 逃避個問題之後係度自high黎滿足返自己空虛既心靈

我有料代表我要申請做版主 ?.?
我係第二個論壇度做過分區版主洗唔洗同你交代 ?.?

咁認為自己D偉論咁堅既
不如出本書博拎諾貝爾獎丫笨;P

至於你D文廢唔廢
的而且確我係無需要講出黎
大家有眼睇
回復 支持 反對

而係你啊?

究竟係我GET唔到
定係你 ...
落難軍人 發表於 19-11-2011 04:47

wow 係聊天廣埸睇到 多謝晒 你係米冇野打擊到我認為果d打擊到我= =?
    咁認為自己D偉論咁堅既
不如出本書博拎諾貝爾獎丫笨
咁你出番你本3字經囉7.7 係到講咩養不過父之教呀xd宜+又覺得自己老套呀?^^笑死人咩=] 岩先你先係咁 宜+又話人講偉論啦~
我係第2個論壇夠做版主嫁 死傻系=] 你邊到論壇嫁 貼條link黎睇下=] 7.7
自己第2個論壇做版主t_t咁你哩到係米版主呀 你都傻能西 係到廢up=]
回復 支持 反對

而係你啊?

究竟係我GET唔到
定係你 ...

究竟係我GET唔到
定係你表達能力差得濟
還是有語言障礙根本表達唔到出黎?
明顯你就唔會咁講啦=]
好明顯係超暗示性=]
唔洗話自己理解能力低啦 你理解能力係低 係人都睇到既~你咁講唔通你都對自己理解能力冇信心=]?
咁就米出黎獻醜啦=]
回復 支持 反對

而係你啊?

究竟係我GET唔到
定係你 ...

我都好明白小朋友好鐘意挑戰規則既底線
當自己7.7左果陣 又唔知柄埋係邊度
何以見得- -?又係d咩野小學雞幻想= =?
我講到人地唔夠黎 我好威威-.-
乜好威咩@@?
所以話你小學雞真係小學雞
同我同過 你都高智商d啦 真係碌7咁7^_^
回復 支持 反對

而係你啊?

究竟係我GET唔到
定係你 ...

佢唔明係緊嫁啦 我知做對gag野方面係咁@@
咁我又有冇引用佢呀=]人地唔明講乜 但你係搞錯我意思 你覺得我因為好笑而轉貼@@而我家陣係吊你低能 你又唔明呀?
而係你啊?
↑你哩句請問講黎做乜9呢@@?
咩中文能力低 我唔準你咁話自己嫁!xd

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
jimmg12 -2 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

而係你啊?

究竟係我GET唔到
定係你 ...

以你學歷同水平低 係人都知^^
我覺得你哩句係話番自己v_v你講d野其實係米都係講緊自己嫁@@
咁你姐係宜+話自己學歷好高 好威威姐=]
其實你又係小學雞有事果陣收埋自己呀=]
唔市你曾經咁樣收埋自己@@我收唔埋自己嫁wo 係屋企時間只係訓教@w@
so9rry啦~你既幻想估錯左~小學雞先生唔該你幻想多次啦快d~
回復 支持 反對

又要吊 又要帶頭益
夠薑就吊@@唔好用生指撩xd~ 7.7 xd!!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
jimmg12 -5 暗示粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

以你學歷水平同智商黎計

唔知我話緊邊個我唔會怪你

養不教 父之過

但事實應該係父母之過 鬼叫三字經 ...
落難軍人 發表於 19-11-2011 02:31

慢慢
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... page%3D1&page=2
回復 支持 反對

而係你啊?

究竟係我GET唔到
定係你 ...

而係你啊?
傻仔 果個係之前 你冇野呀@@ 你個腦真係裝屎==
回復 支持 反對

以你學歷水平同智商黎計

唔知我話緊邊個我唔會怪你

養不教 父之過

但事實應該係父母之過 鬼叫三字經 ...
落難軍人 發表於 19-11-2011 02:31

竟然有人挪屎上身自認小學雞HIGH HIGH文
我都覺得有人好7 欠吊 要我吊9佢=]
回復 支持 反對