查看: 2487|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 巨商既真實情況

成日話邊個團邊個用外掛,又外掛團咁,又有邊個肯定有團係一個外掛佬都冇,用分AC開得一兩個人果D團唔計...巨商既真實情況: (不喜勿插)
成日話代理唔好,點點點...(佢搶錢就真既...)

其實任何既防外掛程式,
只要個外掛程式將處理程序隱藏,就過到,
而呢樣野唔係D咩高手先做到,識寫程式既人都識,
要係GAME入面防外掛,又真係得咩?!
如果打怪果陣,出招技都要傳封包比SERVER,等SERVER回應,
咁就唔止玩果個LAG,連個SERVER都會LAG,

至於點解咁多外掛呢...?
情況就等同全世界每個國家都有法律,有警察,
但同樣每個國家都有人犯法,當然有人被捉去坐監,
但都一定有人係逃過左法律既制裁,
至於點解港巨特別多外掛呢...?
呢個係基於玩家既不自律,就好似中國既盜版比日本,韓國都多好多,
唔係想話中國人,但呢個係事實...
至於香港玩家,當你見到一個刷經外掛只售800GASH,
代升全陣200LV只係10E果陣,
基於想升LV既欲望,有唔少人都會咁,人之常情...尤其冇錢合神,連真冰,破O都未見過既一班...
其實收200S OR 200/250兵既都有份助長外掛,只係冇意,亦冇辦法之下

最後,唔好再怪大陸人,唔好再怪代理,就算好似我咁玩左好多年都只好接受現實
一係外掛有外掛玩,唔用外掛有唔用外掛玩,一係買個掛升到全陣250,失去玩GAME既樂趣
單選投票, 共有 70 人參與投票
5.71% (4)
1.43% (1)
92.86% (65)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

買200s/200兵/250兵
唔通為佐抵制外掛 唔轉兵 唔用200s?
唔可以講話助長 呢D叫適者生存
買 外掛/用hkd買明知係外掛既野 過D就真係助長喇
回復

回復 2# 巨商過客

冇錯係適者生存,但助長都係事實,有需求先有市場,先有人不斷供應
回復

據我所知,商1紫晴軒呢個團係無外掛的,即當年^天堂鳥^個團...
回復

光明火炎係冇外掛既,只係比人投城姐><
回復

光明火炎係冇外掛既,只係比人投城姐>
hkmnop 發表於 28-4-2012 00:39

個團仲係度咩? 俾外掛玩死左了
回復

緣遇你係冇外掛既
回復

我就唔信個個團都有
回復

入左你都唔知啦