打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [悲觀mode?]gc版的黃昏?

只要冇講話禁ap,amp,寵,mp4,拉2,莉,你先可以見到咩係高手,PS講真我唔mind TW D人佢地都多我高手唔用 ...
hungpuichoi 發表於 30-6-2013 13:14

有無人可以翻譯?
回復 支持 反對

有無人可以翻譯?
柚木共睹 發表於 30-6-2013 15:41

只要冇講話禁ap,amp,寵,mp4,拉2,莉,你先可以見到咩係高手,PS講真我唔mind TW D人佢地都多我高手唔用屈機角都可以好屈機,如真愛拉思及萊羅克,都佔1/3角色。我真係玩得好開心。不過比例係5:6:4:2:3:5萊恩最少人玩。所以我逢見PVP有人用萊恩都有一份親切感。

只要冇講話禁ap,amp,寵,mp4,拉2,莉
你先可以見到咩係高手

P.S.
講真我唔mind TW D人
佢地都(有好)多高手
唔用屈機角都可以好屈機
(例)如:真、愛、拉思 、 萊、羅、克
都佔1/3角色(6隻角/17隻角)
我真係玩得好開心
不過比例係5:6:4:2:3:5(真:愛:拉:萊:羅:克)
萊恩最少人玩
所以我逢見PVP有人用萊恩都有一份親切感

講到尾
就係話e隻game有唔少人其實唔係用屈機角
用一般角pvp都勁

btw
我未見過有房係冇禁果d野而室長係用小愛果d角lo
e+你玩果d角同萌呀,蕾呀,路呀 打
幾有技術都冇用
回復 支持 反對

如果房名唔禁野
室長一定高爆高矛兼ap/amp角
回復 支持 反對

回復 10# lianddy1994
閣下所言甚是

講起打任
gc最初出既任務
大概係gc唔同版本既任務之中最好玩既果批黎
多元化之餘又夠挑戰性
一個任既玩法唔係淨係好似宜家咁
每關都係清完一堆怪 跟住打埋隻boss就收工

以前既任務係當然都有清怪既部份
但係個形式同宜家又不盡相同
我記得好耐之前曾經出過迷宮任
怪難打之餘 路線充滿未知性
講求合作同技術
樂趣自然多
卡查任都幾經典
先清完一大堆怪 又要打巴龍
弊在仲有條空隙係度
分分鐘比條龍一野就打左落去
合作得唔好 又冇技術 幾難打得嬴

可惜既係 大概到gc摺埋果日都唔會再出現上述咁好玩既任
類似既任都唔知有冇可能出現

講番你提起既因素 ("數"字其實係別字 不要介意)
個人認為影響較大既係遊戲創意、平衡度同玩家方面果2個
事關佢地既影響係比較直接同深遠
同埋 其實呢d因素係環環相扣
遊戲本身同玩家都會互相影響
遊戲唔好玩 好自然會影響到玩家人流
大部份玩家質素低 又會令其他高質素玩家避而遠之
整整下連game都費事玩

睇黎要令gc版多番d生氣
真係一件幾棘手既事...sad
回復 支持 反對

話說我頭先見到間寫住"刀愛b"既房
滿心歡喜咁入左去
見到室長金神80%
心想終於都有場正常d既vs玩
點知再睇真d
室長24.5%爆再加幾千地矛
我即刻冇興趣玩
回復 支持 反對

回復 15# clarence2468
恭喜
你被騙了

好耐冇玩街場
開番場黎玩下先
睇下會撞到d咩人
回復 支持 反對

只要冇講話禁ap,amp,寵,mp4,拉2,莉,你先可以見到咩係高手,PS講真我唔mind TW D人佢地都多我高手唔用屈機角 ...
lianddy1994 發表於 30-6-2013 15:51

小弟真係見識少,玩咁耐都未見過唔用屈機角都勁既台人
回復 支持 反對

話說我頭先見到間寫住"刀愛b"既房
滿心歡喜咁入左去
見到室長金神80%
心想終於都有場正常d既vs玩
點知再睇 ...
clarence2468 發表於 30-6-2013 16:44

你咁講我諗返起包括港台在內,寫個房名0屬原始,嘩我心諗咁把砲?
入到去唔係拉3拉4,就係魔妮4
係你係無屬亦無技樹,BUT SO?
不過講真,呢D早已唔係新聞
回復 支持 反對

小,唔怪得la(GC版咁少人) 我ac 一直都sell唔到出去....

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
小雪冰 -1 請小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

好耐之前既GC真係做到地圖,對戰兩者共存,
對戰相信大家都知,地圖反而想多講,
例如卡查要入場卷先入得喔,清道夫模式喔,
4石1卡喔等等,全部都要考技術,走位咁。
而唔係好似E家咁玩裝備,而S4中我睇得上眼既任,
得番絕望鍊獄。雖然出新野係好,
但係當出到一個開始有問題既地步,都仲唔去修補,
反而愈黎愈差,最終係令到玩家流失,
近期我周不時都係Yxutube,其他討論區既廣告見到GC既廣告,
但真心,已經太遲。

PS.因為版主開PSOT,所以特別多人回._.?
回復 支持 反對