打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 龍紋出左後 逍ser最新勁人狀況 及逍ser兩邊打交為何會win會輸

關閉 [複製鏈接]
比下d例子出尼 我地邊個放號比你升龍紋  艾斯白花吾玩都吾會同你地玩啦 你估好似夕陽班人咁 ...
200863 發表於 9-2-2014 19:27

我地內部點去收人入盟,我諗唔駛喺呢度講,但可以話你知,入過天國盟既,九成半喺入唔到剎盟,
所以你地D號,冇咩價值既,我地點會去收,白花艾對我地黎講,等同垃圾......
回復 支持 反對

暑假唔夠打,我地認架,你要清楚,我地暑假輸既係,我地D人悶到放哂號,冇人玩,
暑假期間,我地有好多人玩 ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 19:30

唔好話我話 暑假之後 燕殤未入盟 你地d人番晒尼架啦 我地清汗血 你地開埋d古董號出尼都吾夠打 野野打到你地番大宛 你又吾講
回復 支持 反對

你話我賣廣告  一糸係你地盟 各個門派搵個出城打啦 我地無人同得可7同keikei比 搵其他出尼比下 ...
200863 發表於 9-2-2014 19:30

話左你地只可以校場一打一,又一例証  =.=
回復 支持 反對

我地內部點去收人入盟,我諗唔駛喺呢度講,但可以話你知,入過天國盟既,九成半喺入唔到剎盟,
所以你地D ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 19:37

你地班剎盟人 唔係一樣輸果陣 死晒去和平幫咩
我又見吾到有邊個天國人會去和平啵

雨夜屠神吾係暑假前一樣打交 暑假之間入和平 你吾好話佢放號吾玩啊
回復 支持 反對

話左你地只可以校場一打一,又一例証  =.=
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 19:40

睇清楚d 啦槍霸  係出城同你打 校場1打1 你背到傻左啊?
回復 支持 反對

唔好話我話 暑假之後 燕殤未入盟 你地d人番晒尼架啦 我地清汗血 你地開埋d古董號出尼都吾夠打 野野打到 ...
200863 發表於 9-2-2014 19:37

你千其唔好失憶呀,一陣連贏嗰2個月既回憶都冇埋.......
回復 支持 反對

吾好意思 youtube有片 6月都打殘左你地 未暑假你地都輸緊 難怪你話d人放號吾玩既
回復 支持 反對

你地班剎盟人 唔係一樣輸果陣 死晒去和平幫咩
我又見吾到有邊個天國人會去和平啵

雨夜屠神吾 ...
200863 發表於 9-2-2014 19:40

你又知佢唔係放左號既,隻雨夜你架,你估就當真,唔怪得你仲認為天國盟仲係好勁啦
回復 支持 反對

吾好意思 youtube有片 6月都打殘左你地 未暑假你地都輸緊 難怪你話d人放號吾玩既 ...
200863 發表於 9-2-2014 19:48

打贏嗰D就放出黎,輸嗰D唔見有片既,一年得一兩場交打呀,咁你地唔好做打交幫啦
回復 支持 反對

係咯係咯 比d例子 我地有邊個打開交 一見輸就即刻去和平
你估好似你地個稚氣咩
回復 支持 反對