打印 上一主題 下一主題
收起左側

各常見將帥點評

foolruner 發表於 18-4-2016 09:49
印象中是會扣血,不過不會慘死
至於冰血神,記憶中是不會的,反而悲傷的靈魂會,憑依 ...

不如版主大哥你玩過先好評價d將帥好嗎? 天使回到血你又講得出,權2無任何方法可以致死你又講得出
未玩過/初玩巨商嘅新手咁就俾你fake左嘅話點算好 如果想做攻略/評價嘅話可唔可以自己玩過一次或者虛心d問下有玩過嘅朋友先出post?_?
回復 支持 反對

foolruner 發表於 18-4-2016 15:17
從來都有錯
被FAKE就被FAKE吧,誰沒被FAKE過?
如果錯就會改回來

即係fake人總好過冇人答冇人理? :O 如果係咁嘅話我冇其他問題喇法官大人
回復 支持 反對

foolruner 發表於 23-4-2016 22:35
不如你玩過天王才評價天王好嗎?
其實天天提著247+192,感覺上酸味好濃

唉, 版主大哥你就當我係大肆批評啦, 不過其實我個重點係放喺「出攻略前先verify」呢到
對於你啲將帥評價我就不予置評啦, 但連隻將帥嘅最新情況都未知就評價, 咁只會令人質疑你對隻將帥嘅評價仲有冇可信性
巨商大大話話都10年有多, 唔少技能/將都有改動過,唔通我仲會話吉祥天招技無視抗性叫人去轉咩
如果只係憑感覺直覺/記憶去comment,呢樣嘢其實好危險, 因為你嘅comment未必貼近到現實, 而你嘅超然地位會令新手們覺得有公信力而信(/誤信)左你
而且呢啲連52都有講:

铁壁:........无法阻挡特殊攻击。

拉絲雅 技能: 多重保护膜, 神圣弹 (冇寫到有恢復術)

如果52都唔參考就寫, 犯左呢啲低級錯誤一定俾人質疑架啦
雖然暫時未見問題, 但抱住呢個心態去做攻略都幾唔健康

我自己都認同要有個將帥評價俾新手參考,不過希望閣下可以集思廣益之後先再出post甚至放喺資料區, 或者真係自己玩過一次/問問朋友嘅意見先再評價,咁樣嘅攻略先至會有參考價值
回復 支持 反對