打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] [巨商上的但丁與海]

關閉 [複製鏈接]
解任最快方法:
            使用樂古玩家所提供服務
           資料:不作宣傳
       用時:佢話幾日就得,自己又唔洗曬時間
         費用:8分之1把火熱劍/ 3分之2個解封符

咁樣唔洗買火熱劍仲平正都係2e

p.s 以上資料沒有挑釁成份

回復 支持 反對

夠LA

我自己寫文早就係想快D寫哂我D文, 咩無聊, 咩廢POST, 衣D我都聽夠, 如果D貼係有人搵到有小小用咁話, 何必要話佢係廢POST呢? 如果你唔鐘意我既文多既話, 我做唔到, 張五常如是, 我如是. 我又有咩罪呀, 有錢? 定係我筆功唔夠好呀, 一個POST無聊唔代表所有POST無聊呀. 樂古一直比我去發揮自己既思想, 我點解要放棄呀, 因為你地唔鐘意我? 定係憎但丁憎到唔想見佢呀. 文章係比人睇黎有無野學, 而唔係用POST黎串人, 你咁唔鐘意就唔好係度話我廢POST, 你要有咁既覺得我由得你, 但係唔該串之前諗下自己係咪真係係我D文章到學唔到野, 對自己一D用都無. 點解你地唔識選擇對自己有用既野呢, 而將你唔要既野排斥呢. 我講衣到唔會再講, 我只會專心自己既POST.

回復 支持 反對

原帖由 ~倭寇~ 於 7-9-2008 01:02 發表
我自己寫文早就係想快D寫哂我D文, 咩無聊, 咩廢POST, 衣D我都聽夠, 如果D貼係有人搵到有小小用咁話, 何必要話佢係廢POST呢? 如果你唔鐘意我既文多既話, 我做唔到, 張五常如是, 我如是. 我又有咩罪呀, 有錢? 定係我筆 ...

講真
其實你自己知唔知個醜字點寫????
1.我覺得你好煩,上黎睇一睇就見你係到洗板
2.勁多人都覺得你好煩
3.你條友以為自己好勁係到狂出帖搏加精華,你煩唔煩????
4.人地多文你就要多文????人地食x你就食x??係咁我真係好想你食
回復 支持 反對

你死開啦
如果你想寫文,請你不要放出黎,自己睇飽佢.
你寫d野一早有人寫過啦.
又唔想想點解大家會罵你.
我在這對你說  因為你寫d野太無用 太無聊 你還是快d死返去火星吧•
回復 支持 反對

樓主我支持你。你可以貼去其他論壇
回復 支持 反對

如何說吧。這裡已經有十分之多的人罵你,所以我無意罵你。

寫文的技巧有高有低,所以我就不提了。

為什麼你被其他人不停地罵也繼續「分享」?

因為所謂的「機癮」?這我真係懷疑.......

所謂的分享有感想的(如我的夢醒時份),用將之道(見元仔b或kj的文),地區攻略

賺錢方法(如最終幻想曲的文)

你的文出得多,分析也較以上的文膚淺和散漫

就你最新的文章而言,我完全不覺得你比最終的文有什麼優勝

第一你沒有真實的例子。最終的文列明商一,二,三的價格作為參考,你的文只是流水式地記,沒有參考的價格

第二你對賺錢的手法並不了解。就我在日巨的生活,我一夜暴富的原因就是打了一把轟天劍,但是我當時已經有
  13萬戰力,對於新手來說,根本是不能做到,所以沒有參考價格。

第三明顯地你是把別人的文章參考再打,因為最终的文出了,所以你先出。對於次序來說,你已經重覆的言論。

第四你根本沒有透徹了解全港巨伺服器的市價。

其他的文章就不再言明,因為這更反映你的post完全無價值。
回復 支持 反對

原帖由 peterlam33 於 7-9-2008 08:37 發表
 如何說吧。這裡已經有十分之多的人罵你,所以我無意罵你。

寫文的技巧有高有低,所以我就不提了。

為什麼你被其他人不停地罵也繼續「分享」?

因為所謂的「機癮」?這我真係懷疑...... ...

很多謝你的支持

但是請大家都不要吵下去了

因為巨商是遊戲,是給大家開心的地方吧

還有樓主,我不會接受你的x戰的
回復 支持 反對

其實........大家話樓主主要有2個reason
一:之前狂開新post
二:d文無用又要係咁寫
關於第一點,樓主已經將d文集中左係一個post到,不成問題
至於第二點,我想講就係樓主d文或者係講唔上好實用,但係對於新手或多或少都一定有d用既
佢既文同其他人相比可能係差d,但係文章同文章之間一定會有高低之分的,點解要踩差d果邊踩到咁呢
至於樓主想出位(我唔知係咪真),就算真係真既,又如何?想出位有問題嗎?只要佢做既野無傷害到人就ok

大家要對樓主作出批評係無問題的,但係都唔洗惡言相向的[[yoyo_173]]
回復 支持 反對

原帖由 ~倭寇~ 於 7-9-2008 01:02 AM 發表
我自己寫文早就係想快D寫哂我D文, 咩無聊, 咩廢POST, 衣D我都聽夠, 如果D貼係有人搵到有小小用咁話, 何必要話佢係廢POST呢? 如果你唔鐘意我既文多既話, 我做唔到, 張五常如是, 我如是. 我又有咩罪呀, 有錢? 定係我筆 ...

點解話你廢post呢
得一個原因

係你出文之前  全部有人講過哂囉
回復 支持 反對

原帖由 wing001060 於 2008-9-7 09:51 發表

點解話你廢post呢
得一個原因

係你出文之前  全部有人講過哂囉

你又明唔明所謂既新但丁點解要寫咁多

佢根本就想版主加佢
但版主一直都唔加肯
佢係咁想
佢又想好似恐懼咁
令人一世記得佢
威啦

做人做到令人咁反感
所謂既新但丁就係恐懼2世