查看: 3693|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 小弟百思不得其解/__\

點解魔打力要赤上獸...力打魔唔洗赤下獸??

是咁的 某年某月某日某一個晚上
呀成哥就約我挑機.1on1 只獸
我事前已經講左魔職打力職要赤上獸..點知..

我打到一半都已經覺唔對路停左手冇打.
因為成哥d(防裝太防),我打極都打唔入.好傷心.

之後搞完一輪佢終於組左我.

今次我望實佢行血尼玩..唔知系咪我望住佢行血尼玩佢d防裝會冇咁防..
凸然我又打得入bo.點解呢...
但佢死左先後.要求我赤下獸同佢打..
死喇,小弟我真系打交小...我真系唔知力打魔要赤下獸架..
佢話一向都要喎.(你鬼有玩過只獸打交咩.一向都要)
得行真系要買番本星夢攻略喇.
就系我叫佢上樂古開post問人之際.佢已經好快咁獸左.
我心諗:_ _喇今次...冇睇佢行血tim.

點知最後佢真系用左佢最勁個set防裝打,
成哥,你set防裝咁勁...有邊隻力職唔輸比你呀..
同埋你set防裝咁勁..都唔洗我赤下獸你都嬴喇..
對唔住呀成哥我屈左你冇赤上獸tim.我唔知道世間上有set裝可以咁防.
我以後真系要多多練習打魔職.經過今次之後,我終於要咩系真真正正既魔職
唉送你一句野:
若要人不知 唔好咁低B

點解我仿赤ac你都要打到咁撚矛先.呀唔系..系點解我仿赤ac你都要玩到咁防先!

呀...仲有呢..你系香港人尼架..唔好比人洗左腦喇..一時打書面語  一時又口語.
我明白點解咁多人叫你成狗喇成狗.
回復

頭香第1名!!
回復 支持 反對

我都被你們香港人影響啦
回復 支持 反對

洗吾洗我e名星夢新手教你打架^^我e+先知力打魔要用赤下獸..難度你要開班教授我地玩;o;o??
回復 支持 反對

我決定左喇..我要跟成哥學打交!
回復 支持 反對

教埋我順便
回復 支持 反對

嘩!好鬼神呀佢set防裝>_< 我都想學呀 人地好似有埋神機甲卡...
回復 支持 反對

神狗成^^
回復 支持 反對

若要人不知 唔好咁低B

好句
回復 支持 反對

我睇到''若要人不知 唔好咁低B''到笑左囉.
原來力職打魔職要赤下獸..
不如吾好著比妳洗紅..?
                                                          By;流`
回復 支持 反對