打印 上一主題 下一主題
收起左側

香川真司盼加盟曼聯車路士

如果冇左呢12球多蒙特邊有第一
雙層魚柳包 發表於 4-4-2012 22:03

咁都唔係只靠佢既...
都仲有其他人有功勞架...
回復 支持 反對

而家都少啦,係果陣史暑假時間多先睇姐
我思故我在 發表於 4-4-2012 22:02

可能是我的問題 只喜歡睇西甲同英超...
回復 支持 反對

咁都唔係只靠佢既...
都仲有其他人有功勞架...
victorclli 發表於 4-4-2012 22:04

其他人故然有功勞 但係佢係球隊既重要性都很大
如果佢走左真係對球隊有影響囉
回復 支持 反對

btw 我唔想曼聯買佢, 曼聯E+要ge 係一個組織型防中 e.g. 查維馬天尼斯
回復 支持 反對

其他人故然有功勞 但係佢係球隊既重要性都很大
如果佢走左真係對球隊有影響囉 ...
雙層魚柳包 發表於 4-4-2012 22:06

咁呢個就肯定架啦...
但又未必會希好大影響囉...
你見果陣C朗走左之後MU仲頂得住就知啦....
回復 支持 反對

車路士中場好似多人左D-.-買左既話板凳深度又深一層
回復 支持 反對

車路士中場好似多人左D-.-買左既話板凳深度又深一層
浪跡天涯002 發表於 5-4-2012 10:04

其實而家車仔中場都好多人...要買人既話就買左閘/中堅/前鋒之類果d啦...
回復 支持 反對

其實而家車仔中場都好多人...要買人既話就買左閘/中堅/前鋒之類果d啦... ...
victorclli 發表於 5-4-2012 11:52

車仔中場真係唔係問題-.-

拉美利斯,魯爾梅利斯,林柏特,馬達,艾辛,米基爾,馬路達

替補都叫多。

反而後衛真係唔多夠人。
A高長期正選年終無休,泰利有時又傷下咁,雷斯狀態一時時得,依雲奴域狀態最fit但好似冇替補代到佢個位

唯一似樣D既後備我只能說係加利卡希爾,好勤力

如果車仔一次過傷/停兩件,就要保辛華同保羅費拉拿頂= =呢兩個唔多信得過

前鋒線
杜奧巴係就係好勁,但應該都係踢多兩季就走。安少更加提前走人
望真D,前鋒線得個馬達有D料,好彩佢中場前鋒都踢到-.-

買左費托,可惜只差一季高峰都已變歷史,係就係有番態,但打中鋒信唔過,邊鋒就可以。

史杜歷治獨食,如果踢得好既都可以比佢替代巴巴個中鋒位既,邊鋒要多D傳波,佢就信唔過= =
卡勞更加唔洗講,勤力但唔勁。

最後好似得番盧卡古,佢應該唔係差,但出場次數少到屈指可數,唔識評-.-

======================================================
遲下車仔都要面對老將退休問題,門將暫時施治係冇問題的。
中場方面冇林伯,艾辛都仲有拉美利斯,魯爾梅利斯,問題唔大

後衛都唔算麻煩,但前鋒線冇巴巴係好大獲的-.-

睇怕老將走左,都係要踢442居多-.-
回復 支持 反對

車仔中場真係唔係問題-.-

拉美利斯,魯爾梅利斯,林柏特,馬達,艾辛,米基爾,馬路達

替補都叫多。

...
浪跡天涯002 發表於 5-4-2012 12:04

其實車仔買左盧卡古返尼又唔用真係好浪費
回復 支持 反對

回覆 39# victorclli